No. 84361835

Sold
Fiat - X1/9 - 1980
Final bid
€ 5,001
1 week ago

Fiat - X1/9 - 1980

Deze mooie Fiat X1/9 (Targa ) is van bouwjaar 1980, heeft zijn originele motor 1498 cc motor met 85 pk , en handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het is een auto waar een paar zaken aandacht verdienen, en die in basis erg goed en vernieuwd is. Documenten: De auto is in 1980 nieuw in Nederland geleverd, geen import dus. Hij heeft dus een Nederlandse registratie en aantoonbare kilometerstand. De APK is geldig tot 7 oktober 2024. Deze mooie Targa kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren. Carrosserie: De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, een mooie originele rode ( Fiat Rosso) metallic kleur, en hij ziet er prima uit. Het targa dak is in nette toestand en gemakkelijk te verwijderen en te plaatsen. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand. Technisch: De Fiat staat op goede Vredestein banden, er is een Philips radio gemonteerd (niet uitgetest), en er is in 2022 bijzonder veel op het technisch vlak vernieuwd, zie de overzichtslijst. Helaas heeft hij in 2023 amper gereden, en is het koppelingsmechaniek iets vast gaan zitten. De verkoper rijdt er nu af en toe mee, en alles komt alweer wat losser, maar voor ingebruikname moet het wel even gecheckt worden. De elektrische antenne werkt, en de automatische klapkoplampen ook. De meters op het dashboard functioneren goed. Interieur: Auto is voorzien van een kunstleder interieur, in nette toestand, de deurpanelen zijn ook okay, de vloermat en de bestuurdersstoel hebben wel gebruikssporen. Zie de fotos. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 84361835

Sold
Fiat - X1/9 - 1980

Fiat - X1/9 - 1980

Deze mooie Fiat X1/9 (Targa ) is van bouwjaar 1980, heeft zijn originele motor 1498 cc motor met 85 pk , en handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het is een auto waar een paar zaken aandacht verdienen, en die in basis erg goed en vernieuwd is.

Documenten:
De auto is in 1980 nieuw in Nederland geleverd, geen import dus. Hij heeft dus een Nederlandse registratie en aantoonbare kilometerstand. De APK is geldig tot 7 oktober 2024. Deze mooie Targa kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren.

Carrosserie:
De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, een mooie originele rode ( Fiat Rosso) metallic kleur, en hij ziet er prima uit. Het targa dak is in nette toestand en gemakkelijk te verwijderen en te plaatsen. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand.

Technisch:
De Fiat staat op goede Vredestein banden, er is een Philips radio gemonteerd (niet uitgetest), en er is in 2022 bijzonder veel op het technisch vlak vernieuwd, zie de overzichtslijst. Helaas heeft hij in 2023 amper gereden, en is het koppelingsmechaniek iets vast gaan zitten. De verkoper rijdt er nu af en toe mee, en alles komt alweer wat losser, maar voor ingebruikname moet het wel even gecheckt worden. De elektrische antenne werkt, en de automatische klapkoplampen ook. De meters op het dashboard functioneren goed.

Interieur:
Auto is voorzien van een kunstleder interieur, in nette toestand, de deurpanelen zijn ook okay, de vloermat en de bestuurdersstoel hebben wel gebruikssporen. Zie de fotos.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object