No. 84362649

Sold
Fiat - 500 - NO RESERVE - 1972
Final bid
€ 3,800
3 weeks ago

Fiat - 500 - NO RESERVE - 1972

Leuke en prima rijdende Fiat 500 L van bouwjaar 1972, met een heerlijk klinkende tweecilinder le motor en handgeschakelde versnellingsbak. Het is een auto die een tijd geleden helemaal aangepakt is en die in basis erg goed en vernieuwd is. Vanwege de kleur en het model van deze auto is het een eyecatcher van jewelste! Documenten: De auto is in 1988 naar Nederland gekomen, en heeft vanwege zijn leeftijd een APK en wegenbelasting vrijstelling. Deze mooie “semi cabriolet” kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren. Carrosserie: De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, een mooie niet originele blauw/paarse metallic kleur, en hij ziet er prima uit. Het soft-top dak is in nette toestand en gemakkelijk te openen en te sluiten. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand. Onderaan de voorruit en op de linker C stijl zit een klein blaasje, voor de rest een erg nette auto. Technisch: De Fiat staat op goede banden, er is een radio gemonteerd (niet uitgetest), en is in het verleden altijd netjes onderhouden. Onderhoudsfacturen zijn niet aanwezig, de vorige eigenaar deed het onderhoud zelf. Verlichting en ruitenwissers werken prima, tja veel meer zit er niet op. Meer heb je niet nodig om te genieten! Interieur: Auto is voorzien van een prachtig kunstleder interieur, in zeer nette toestand, de deurpanelen zijn ook okay, de vloermatten zijn ook vernieuwd, zie de fotos. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 84362649

Sold
Fiat - 500 - NO RESERVE - 1972

Fiat - 500 - NO RESERVE - 1972

Leuke en prima rijdende Fiat 500 L van bouwjaar 1972, met een heerlijk klinkende tweecilinder le motor en handgeschakelde versnellingsbak. Het is een auto die een tijd geleden helemaal aangepakt is en die in basis erg goed en vernieuwd is. Vanwege de kleur en het model van deze auto is het een eyecatcher van jewelste!

Documenten:
De auto is in 1988 naar Nederland gekomen, en heeft vanwege zijn leeftijd een APK en wegenbelasting vrijstelling. Deze mooie “semi cabriolet” kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren.

Carrosserie:
De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, een mooie niet originele blauw/paarse metallic kleur, en hij ziet er prima uit. Het soft-top dak is in nette toestand en gemakkelijk te openen en te sluiten. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand. Onderaan de voorruit en op de linker C stijl zit een klein blaasje, voor de rest een erg nette auto.

Technisch:
De Fiat staat op goede banden, er is een radio gemonteerd (niet uitgetest), en is in het verleden altijd netjes onderhouden. Onderhoudsfacturen zijn niet aanwezig, de vorige eigenaar deed het onderhoud zelf. Verlichting en ruitenwissers werken prima, tja veel meer zit er niet op. Meer heb je niet nodig om te genieten!

Interieur:
Auto is voorzien van een prachtig kunstleder interieur, in zeer nette toestand, de deurpanelen zijn ook okay, de vloermatten zijn ook vernieuwd, zie de fotos.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object