No. 84373591

Sold
Alfa Romeo - Spider 1.8 TS - NO RESERVE - 2000
Final bid
€ 2,700
2 weeks ago

Alfa Romeo - Spider 1.8 TS - NO RESERVE - 2000

Deze mooie Alfa Spider uit de 916-serie is van bouwjaar 2000, heeft een 1.8 Twin Spark motor met 144 pk en handgeschakelde vijfversnellingsbak. Documenten: De auto kwam in 2014 naar Nederland. Hij heeft dus een Nederlandse registratie Deze leuke Cabriolet kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren. Carrosserie: De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, een mooie originele grijze metallic kleur, en hij ziet er prima uit. De soft-top is in nette toestand en gemakkelijk handmatig te openen en sluiten. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand. Technisch: De Alfa staat op mooie originele Alfa Romeo lichtmetalen velgen en goede Uniroyal banden, er is een onderhoudskaartje van april 2022 aanwezig, een paar duizend kilometer geleden heeft hij groot onderhoud gehad waar ook de distributieriem is vervangen, vanwege stilstand in 2023 is een onderhoudsbeurt aan te raden, zodat hij net weer even lekkerder gaat draaien, dat is natuurlijk voor iedere gebruikte auto vanzelfsprekend.Het airbaglampje blijft branden na het starten, dat is overigens geen APK afkeurpunt. Interieur: Auto is voorzien van een net stoffen interieur, de deurpanelen zijn ook okay, samengevat een nette auto. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 84373591

Sold
Alfa Romeo - Spider 1.8 TS - NO RESERVE - 2000

Alfa Romeo - Spider 1.8 TS - NO RESERVE - 2000

Deze mooie Alfa Spider uit de 916-serie is van bouwjaar 2000, heeft een 1.8 Twin Spark motor met 144 pk en handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Documenten:
De auto kwam in 2014 naar Nederland. Hij heeft dus een Nederlandse registratie
Deze leuke Cabriolet kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren.

Carrosserie:
De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, een mooie originele grijze metallic kleur, en hij ziet er prima uit. De soft-top is in nette toestand en gemakkelijk handmatig te openen en sluiten. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand.

Technisch:
De Alfa staat op mooie originele Alfa Romeo lichtmetalen velgen en goede Uniroyal banden, er is een onderhoudskaartje van april 2022 aanwezig, een paar duizend kilometer geleden heeft hij groot onderhoud gehad waar ook de distributieriem is vervangen, vanwege stilstand in 2023 is een onderhoudsbeurt aan te raden, zodat hij net weer even lekkerder gaat draaien, dat is natuurlijk voor iedere gebruikte auto vanzelfsprekend.Het airbaglampje blijft branden na het starten, dat is overigens geen APK afkeurpunt.

Interieur:
Auto is voorzien van een net stoffen interieur, de deurpanelen zijn ook okay, samengevat een nette auto.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object