No. 84684447

No longer available
Mercedes-Benz - 190SL - 1958
Bidding closed
2 weeks ago

Mercedes-Benz - 190SL - 1958

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Mercedes-Benz 190 SL | Recent gerestaureerd | Zeer goede staat | 1958 Highlights: - Gerestaureerd in 2022 - Fotoreportage van restauratie aanwezig - Hellgrün Metallic lakwerk - 1897cc 4-cilinder motor Body-off gerestaureerde Mercedes-Benz 190 SL Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 190 SL uit 1958. Deze klassieker is afkomstig uit een privécollectie van diverse Mercedes-Benz modellen. De 190 SL is in 2022 gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Er is een uitgebreide fotoreportage van de restauratie aanwezig. Hij wordt aangedreven door de 1897cc 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4-versnellingsbak. De Mercedes-Benz 190 SL die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige Mercedes-Benz fabriekskleur Hellgrün. Deze zilvergroene metallic lak staat prachtig op de klassieker en combineert erg mooi met het chroomwerk. Het interieur verkeert in een zeer goede staat en is uitgerust met bruine bekleding en een bruin tapijt. De 190 SL is tevens voorzien van een donkerbruine stoffen soft top. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84684447

No longer available
Mercedes-Benz - 190SL - 1958

Mercedes-Benz - 190SL - 1958

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Mercedes-Benz 190 SL | Recent gerestaureerd | Zeer goede staat | 1958

Highlights:

- Gerestaureerd in 2022
- Fotoreportage van restauratie aanwezig
- Hellgrün Metallic lakwerk
- 1897cc 4-cilinder motor

Body-off gerestaureerde Mercedes-Benz 190 SL
Wij bieden te koop aan deze prachtige Mercedes-Benz 190 SL uit 1958. Deze klassieker is afkomstig uit een privécollectie van diverse Mercedes-Benz modellen. De 190 SL is in 2022 gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Er is een uitgebreide fotoreportage van de restauratie aanwezig. Hij wordt aangedreven door de 1897cc 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4-versnellingsbak.

De Mercedes-Benz 190 SL die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige Mercedes-Benz fabriekskleur Hellgrün. Deze zilvergroene metallic lak staat prachtig op de klassieker en combineert erg mooi met het chroomwerk. Het interieur verkeert in een zeer goede staat en is uitgerust met bruine bekleding en een bruin tapijt. De 190 SL is tevens voorzien van een donkerbruine stoffen soft top.


Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object