No. 84716693

Sold
Willys - Interlagos Berlinetta - 1966
Final bid
€ 46,001
3 weeks ago

Willys - Interlagos Berlinetta - 1966

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Willys Interlagos Berlinetta | Uitvoerig gerestaureerd | Zeldzaam | 1966 Highlights: - Uitvoerig gerestaureerd - Zeer goede staat - Onderhoudshistorie bekend - Slechts 860 gebouwd onder licentie van Alpine - 845cc 4 in lijn motor Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame Willys Interlagos Berlinetta uit 1966. De Willys Interlagos is een sportwagen die onder licentie van Alpine werd geproduceerd door Willys-Overland in Brazilië. Het was de eerste sportwagen die in Brazilië werd gebouwd. Er zijn er slechts 860 van gebouwd en de klassieker die we hier te koop aanbieden is er eentje uit het laatste bouwjaar. De Willys Interlagos Berlinetta is afkomstig van een liefhebber en bekende klant van E&R Classics die hem heeft ingeruild op een andere oldtimer. Het gaat hier om een uitvoerig gerestaureerd exemplaar dat zowel optisch als technisch in een zeer goede staat verkeert. Er is een volle map met historie aanwezig en de facturen van het gepleegde onderhoud zijn bewaard gebleven. Hij wordt aangedreven door een 845cc 4 in lijn motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak die zorgt voor een leuke, sportieve rijbeleving. Van de Willys Interlagos Berlinetta komt u niet snel een tweede exemplaar tegen. Er zijn er slechts 860 gebouwd en het vinden van een Interlagos Berlinetta in deze staat is zeldzaam. Hij is uitgevoerd in een prachtig wit lakwerk dat erg goed past bij de sportieve looks van deze klassieker. Het chroomwerk verkeert in een zeer nette staat en combineert mooi met het witte lakwerk. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding en luxe, comfortabele stoelen. Hij is tevens voorzien van een middenconsole, houten sportstuur en dashboard met houtinleg. Kortom, een zeer zeldzame oldtimer die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Duits kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84716693

Sold
Willys - Interlagos Berlinetta - 1966

Willys - Interlagos Berlinetta - 1966

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Willys Interlagos Berlinetta | Uitvoerig gerestaureerd | Zeldzaam | 1966

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Zeer goede staat
- Onderhoudshistorie bekend
- Slechts 860 gebouwd onder licentie van Alpine
- 845cc 4 in lijn motor


Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame Willys Interlagos Berlinetta uit 1966. De Willys Interlagos is een sportwagen die onder licentie van Alpine werd geproduceerd door Willys-Overland in Brazilië. Het was de eerste sportwagen die in Brazilië werd gebouwd. Er zijn er slechts 860 van gebouwd en de klassieker die we hier te koop aanbieden is er eentje uit het laatste bouwjaar. De Willys Interlagos Berlinetta is afkomstig van een liefhebber en bekende klant van E&R Classics die hem heeft ingeruild op een andere oldtimer. Het gaat hier om een uitvoerig gerestaureerd exemplaar dat zowel optisch als technisch in een zeer goede staat verkeert. Er is een volle map met historie aanwezig en de facturen van het gepleegde onderhoud zijn bewaard gebleven. Hij wordt aangedreven door een 845cc 4 in lijn motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak die zorgt voor een leuke, sportieve rijbeleving.


Van de Willys Interlagos Berlinetta komt u niet snel een tweede exemplaar tegen. Er zijn er slechts 860 gebouwd en het vinden van een Interlagos Berlinetta in deze staat is zeldzaam. Hij is uitgevoerd in een prachtig wit lakwerk dat erg goed past bij de sportieve looks van deze klassieker. Het chroomwerk verkeert in een zeer nette staat en combineert mooi met het witte lakwerk. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding en luxe, comfortabele stoelen. Hij is tevens voorzien van een middenconsole, houten sportstuur en dashboard met houtinleg. Kortom, een zeer zeldzame oldtimer die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.


Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Duits kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object