No. 84717149

No longer available
Volkswagen - Bugatti Type 35B Replica - 1970
Bidding closed
3 weeks ago

Volkswagen - Bugatti Type 35B Replica - 1970

VW Bugatti Type 35B Replica | Topstaat | 1970 Highlights: - Prachtige Bugatti Type 35B Replica - 1500cc 4-cilinder VW motor - Chromen spaakwielen - Bruin lederen interieur De Bugatti Type 35B is een iconische raceauto die in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw furore maakte op de racecircuits. Vanwege zijn zeldzaamheid en waarde is het voor de meeste mensen onmogelijk om een originele Bugatti Type 35B te bezitten. Gelukkig zijn er replica's beschikbaar die de looks en het rijgedrag van de originele auto kunnen evenaren. De Replica die we hier te koop aanbieden is een van de beste en mooiste die we in onze showroom hebben gehad. De polyester body is nauwelijks van een echte Type 35B te onderscheiden en de afwerking is van een zeer hoog niveau. Deze Bugatti replica wordt aangedreven door een 1500cc 4-cilinder Volkswagen motor die in combinatie met het prachtige geluid en geringe gewicht van de auto voor een onvergetelijke rijervaring zorgt. De Bugatti Type 35B die we hier te koop aanbieden is een echte blikvanger en steelt gegarandeerd de show op ieder evenement en rally waar u aan deelneemt. Hij is uitgevoerd in een wit lakwerk dat prachtig combineert met het chroomwerk en de chromen spaakwielen. Om de look compleet te maken is de klassieker uitgerust met een reservewiel, Brooklands ramen en lederen riemen om de motorkap. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met een Bugatti-Look dashboard en bruine lederen bekleding. Bent u op zoek naar een unieke oldtimer om shows en evenementen mee te bezoeken of heerlijk mee rond te toeren? Dan is dit de auto voor u. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84717149

No longer available
Volkswagen - Bugatti Type 35B Replica - 1970

Volkswagen - Bugatti Type 35B Replica - 1970

VW Bugatti Type 35B Replica | Topstaat | 1970

Highlights:

- Prachtige Bugatti Type 35B Replica
- 1500cc 4-cilinder VW motor
- Chromen spaakwielen
- Bruin lederen interieur


De Bugatti Type 35B is een iconische raceauto die in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw furore maakte op de racecircuits. Vanwege zijn zeldzaamheid en waarde is het voor de meeste mensen onmogelijk om een originele Bugatti Type 35B te bezitten. Gelukkig zijn er replica's beschikbaar die de looks en het rijgedrag van de originele auto kunnen evenaren. De Replica die we hier te koop aanbieden is een van de beste en mooiste die we in onze showroom hebben gehad. De polyester body is nauwelijks van een echte Type 35B te onderscheiden en de afwerking is van een zeer hoog niveau. Deze Bugatti replica wordt aangedreven door een 1500cc 4-cilinder Volkswagen motor die in combinatie met het prachtige geluid en geringe gewicht van de auto voor een onvergetelijke rijervaring zorgt.


De Bugatti Type 35B die we hier te koop aanbieden is een echte blikvanger en steelt gegarandeerd de show op ieder evenement en rally waar u aan deelneemt. Hij is uitgevoerd in een wit lakwerk dat prachtig combineert met het chroomwerk en de chromen spaakwielen. Om de look compleet te maken is de klassieker uitgerust met een reservewiel, Brooklands ramen en lederen riemen om de motorkap. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met een Bugatti-Look dashboard en bruine lederen bekleding. Bent u op zoek naar een unieke oldtimer om shows en evenementen mee te bezoeken of heerlijk mee rond te toeren? Dan is dit de auto voor u.Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object