No. 84718561

No longer available
MG - B - 1979
Bidding closed
3 weeks ago

MG - B - 1979

MG MGB Limited Edition | Overdrive | Goede staat | 1979 Highlights: - Overdrive - Originele Limited Edition - Limited edition velgen, bestickering, bagagerek - Moto-Lita houten stuurwiel - 1800cc 4-cilinder Bent u op zoek naar een British Classic Car waar u er niet zomaar een tweede van tegenkomt? Dan is deze klassieker de auto voor u. Wij bieden te koop aan deze mooie MG MGB Limited Edition uit 1979. De Limited Edition is de laatste uitvoering van de immens populaire MGB en is in 1980 gestopt met de productie. Het vinden van een Limited Edition MGB in goede staat wordt steeds lastiger en daarmee zijn ze erg geliefd onder verzamelaars. Het grote pluspunt van deze MGB Limited Edition is dat hij is voorzien van overdrive, wat zorgt voor een zeer prettige rijervaring. Deze MGB Limited Edition is echt een plaatje om te zien. Hij is voorzien van een zwart lakwerk met de Limited Edition bestickering, speciale velgen en het kenmerkende kofferrek achterop. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding en om het geheel af te maken is er gekozen voor een houten Moto-Lita stuurwiel. Ziet u zichzelf al rijden in deze Engelse oldtimer? Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84718561

No longer available
MG - B - 1979

MG - B - 1979

MG MGB Limited Edition | Overdrive | Goede staat | 1979

Highlights:

- Overdrive
- Originele Limited Edition
- Limited edition velgen, bestickering, bagagerek
- Moto-Lita houten stuurwiel
- 1800cc 4-cilinder


Bent u op zoek naar een British Classic Car waar u er niet zomaar een tweede van tegenkomt? Dan is deze klassieker de auto voor u. Wij bieden te koop aan deze mooie MG MGB Limited Edition uit 1979. De Limited Edition is de laatste uitvoering van de immens populaire MGB en is in 1980 gestopt met de productie. Het vinden van een Limited Edition MGB in goede staat wordt steeds lastiger en daarmee zijn ze erg geliefd onder verzamelaars. Het grote pluspunt van deze MGB Limited Edition is dat hij is voorzien van overdrive, wat zorgt voor een zeer prettige rijervaring.


Deze MGB Limited Edition is echt een plaatje om te zien. Hij is voorzien van een zwart lakwerk met de Limited Edition bestickering, speciale velgen en het kenmerkende kofferrek achterop. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding en om het geheel af te maken is er gekozen voor een houten Moto-Lita stuurwiel. Ziet u zichzelf al rijden in deze Engelse oldtimer?


Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object