No. 84731765

No longer available
Ford - Mustang Roush 427R Trak Pak - 2008
Bidding closed
2 weeks ago

Ford - Mustang Roush 427R Trak Pak - 2008

Ford Mustang ROUSH 427R Trak Pak | Slechts 100 gebouwd | Zeer goede staat | 2008 Highlights: - Nummer 42 van de 100 gebouwd - Slechts 40.548 km gereden - Onderhoudshistorie bekend - Zeer goede, originele staat - 4.6 Liter, V8 motor met 435 PK - Handgeschakelde 5-versnellingsbak Wij bieden te koop aan deze unieke en zeer zeldzame Ford Mustang ROUSH 427R Trak Pak uit 2008. ROUSH is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het tunen en customizen van diverse Ford-modellen, waaronder de Mustang. Hun ultieme build voor de S197 Mustang was de Trak Pak, gebaseerd op de reguliere Roush 427R, maar met toevoegingen voor verbeterde prestaties op het circuit. ROUSH bouwde slechts 100 Trak Pak's, en ze bouwden ze maar voor één jaar: 2008. Elk Roush-voertuig is genummerd en heeft de badges onder de motorkap. Dit is nummer 42 van de slechts 100 gebouwde modellen. De Ford Mustang ROUSH 427R Trak Pak die we hier te koop aanbieden is afkomstig van een liefhebber die de auto altijd heeft laten onderhouden door een gerenommeerd Mustang specialist. De facturen van het gepleegde onderhoud zijn aanwezig. De Mustang wordt aangedreven door een zeer krachtige 4.6 Liter, V8 motor met 435 PK die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5 versnellingsbak. Deze Ford Mustang ROUSH 427R Trak Pak heeft een lage tellerstand van 40.548 km. Zoals u op de foto’s kunt zien is dit allesbehalve een standaard Ford Mustang. De Mustang ROUSH 427R Trak Pak is uitgerust met tal van opties, waaronder een gelimiteerde bodykit, ROUSH badges en stickers, 18” ROUSH velgen en carbon achterspoiler. Het interieur is uitgevoerd met zwarte lederen bekleding, een met carbon ingelegd dashboard met speciale meters en een korte retro-stijl versnellingspook. De Mustang heeft airconditioning, een radio/cd speler en elektrisch verstelbare stoelen, ramen en spiegels. Bent u op zoek naar de beste originele Mustang versie van het 2005 – 2009 model (S197), mis dan deze kans niet. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken (kleiweg 1 in Waalwijk). Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84731765

No longer available
Ford - Mustang Roush 427R Trak Pak - 2008

Ford - Mustang Roush 427R Trak Pak - 2008

Ford Mustang ROUSH 427R Trak Pak | Slechts 100 gebouwd | Zeer goede staat | 2008

Highlights:

- Nummer 42 van de 100 gebouwd
- Slechts 40.548 km gereden
- Onderhoudshistorie bekend
- Zeer goede, originele staat
- 4.6 Liter, V8 motor met 435 PK
- Handgeschakelde 5-versnellingsbak


Wij bieden te koop aan deze unieke en zeer zeldzame Ford Mustang ROUSH 427R Trak Pak uit 2008. ROUSH is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het tunen en customizen van diverse Ford-modellen, waaronder de Mustang. Hun ultieme build voor de S197 Mustang was de Trak Pak, gebaseerd op de reguliere Roush 427R, maar met toevoegingen voor verbeterde prestaties op het circuit. ROUSH bouwde slechts 100 Trak Pak's, en ze bouwden ze maar voor één jaar: 2008. Elk Roush-voertuig is genummerd en heeft de badges onder de motorkap. Dit is nummer 42 van de slechts 100 gebouwde modellen.

De Ford Mustang ROUSH 427R Trak Pak die we hier te koop aanbieden is afkomstig van een liefhebber die de auto altijd heeft laten onderhouden door een gerenommeerd Mustang specialist. De facturen van het gepleegde onderhoud zijn aanwezig. De Mustang wordt aangedreven door een zeer krachtige 4.6 Liter, V8 motor met 435 PK die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5 versnellingsbak. Deze Ford Mustang ROUSH 427R Trak Pak heeft een lage tellerstand van 40.548 km.


Zoals u op de foto’s kunt zien is dit allesbehalve een standaard Ford Mustang. De Mustang ROUSH 427R Trak Pak is uitgerust met tal van opties, waaronder een gelimiteerde bodykit, ROUSH badges en stickers, 18” ROUSH velgen en carbon achterspoiler. Het interieur is uitgevoerd met zwarte lederen bekleding, een met carbon ingelegd dashboard met speciale meters en een korte retro-stijl versnellingspook. De Mustang heeft airconditioning, een radio/cd speler en elektrisch verstelbare stoelen, ramen en spiegels. Bent u op zoek naar de beste originele Mustang versie van het 2005 – 2009 model (S197), mis dan deze kans niet.

Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken (kleiweg 1 in Waalwijk). Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object