No. 84757991

Sold
Citroën - DS21 Pallas - 1970
Final bid
€ 32,000
2 weeks ago

Citroën - DS21 Pallas - 1970

Citroën DS21 Pallas | Gerestaureerd | Airco | 1970 Highlights: - Fotoreportage van de restauratie aanwezig - Airconditioning - 2175cc 4-cilinder motor - Halfautomatische 4-versnellingsbak - Nieuwe veerbollen geplaatst Wij bieden te koop aan deze prachtige Citroën DS21 Pallas uit 1970. De DS21 is afkomstig uit de privécollectie van een verzamelaar en bekende klant van E&R Classics. De auto is in 2017 gerestaureerd en de restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage. De Citroën DS21 Pallas wordt aangedreven door de 2175cc 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een halfautomatische 4-versnellingsbak. De veerbollen zijn vernieuwd waardoor de hydropneumatische vering uitstekend werkt en zorgt voor een heerlijk comfortabele rit. De Citroën DS21 die we hier te koop aanbieden verkeert in een nette staat. Tijdens de restauratie is hij voorzien van een verse laklaag in een mooie antraciet kleurstelling. De kleur staat prachtig op de Franse klassieker en combineert erg mooi met de vele chromen details waar de Pallas om bekend staat. Het interieur van de Citroën is uitgerust met zwarte bekleding en een luxe dashboard. Een ander groot pluspunt van de Pallas is dat hij is uitgerust met airconditioning. Zo blijft u heerlijk koel tijdens mooie toertochten. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84757991

Sold
Citroën - DS21 Pallas - 1970

Citroën - DS21 Pallas - 1970

Citroën DS21 Pallas | Gerestaureerd | Airco | 1970

Highlights:

- Fotoreportage van de restauratie aanwezig
- Airconditioning
- 2175cc 4-cilinder motor
- Halfautomatische 4-versnellingsbak
- Nieuwe veerbollen geplaatst


Wij bieden te koop aan deze prachtige Citroën DS21 Pallas uit 1970. De DS21 is afkomstig uit de privécollectie van een verzamelaar en bekende klant van E&R Classics. De auto is in 2017 gerestaureerd en de restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage. De Citroën DS21 Pallas wordt aangedreven door de 2175cc 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een halfautomatische 4-versnellingsbak. De veerbollen zijn vernieuwd waardoor de hydropneumatische vering uitstekend werkt en zorgt voor een heerlijk comfortabele rit.

De Citroën DS21 die we hier te koop aanbieden verkeert in een nette staat. Tijdens de restauratie is hij voorzien van een verse laklaag in een mooie antraciet kleurstelling. De kleur staat prachtig op de Franse klassieker en combineert erg mooi met de vele chromen details waar de Pallas om bekend staat. Het interieur van de Citroën is uitgerust met zwarte bekleding en een luxe dashboard. Een ander groot pluspunt van de Pallas is dat hij is uitgerust met airconditioning. Zo blijft u heerlijk koel tijdens mooie toertochten.Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object