No. 85165447

No longer available
Porsche - 944 3.0 S2 Cabrio - 1990
Bidding closed
2 weeks ago

Porsche - 944 3.0 S2 Cabrio - 1990

Wat een waanzinnige rijdersauto! Als je nog nooit in een 944 3.0 S2 hebt gereden dan wordt je verrast door het soepele rijgedrag! De fantastische 3.000cc 4 cilinder (grote cilinderhoud zo zien we het graag) brengt de inmiddels 34 jarige cabrio binnen de 7,5 seconde naar de 100 km/h en de handgeschakelde 5 bak laat zich met alle gemak bedienen. Deze auto is afkomstig van een groot autoliefhebber (en verzamelaar) en dit is terug te zien aan de onderhoudsgeschiedenis en de staat van deze auto. De auto is enkele jaren geleden volledig overgespoten in haar originele rode kleur en is technisch in topstaat gehouden. Vorig jaar is de distributie volledig vervangen en is een reparatie aan het originele airco systeem gedaan die dan ook naar behoren functioneert. Het originele lederen interieur verkeert in een erg nette staat en alle elektrische functies werken naar behoren. En dat zijn er nogal wat: elektrische ramen, elektrische spiegels, elektrische stoelverstelling, elektrisch bedienbare kap, cruise control, airconditioning en wat te denken van een origineel Porsche PCCM navigatiesysteem! (nw waarde € 1.475,-)! Auto wordt geleverd inclusief nagenoeg nieuw lederen Porsche sportstuur en voor de puristen is ook het originele stuurwiel nog bij de auto aanwezig. Auto komt met dikke ordner met documentatie, onderhoudspapieren en twee setje sleutels. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

No. 85165447

No longer available
Porsche - 944 3.0 S2 Cabrio - 1990

Porsche - 944 3.0 S2 Cabrio - 1990

Wat een waanzinnige rijdersauto! Als je nog nooit in een 944 3.0 S2 hebt gereden dan wordt je verrast door het soepele rijgedrag! De fantastische 3.000cc 4 cilinder (grote cilinderhoud zo zien we het graag) brengt de inmiddels 34 jarige cabrio binnen de 7,5 seconde naar de 100 km/h en de handgeschakelde 5 bak laat zich met alle gemak bedienen.

Deze auto is afkomstig van een groot autoliefhebber (en verzamelaar) en dit is terug te zien aan de onderhoudsgeschiedenis en de staat van deze auto. De auto is enkele jaren geleden volledig overgespoten in haar originele rode kleur en is technisch in topstaat gehouden. Vorig jaar is de distributie volledig vervangen en is een reparatie aan het originele airco systeem gedaan die dan ook naar behoren functioneert.

Het originele lederen interieur verkeert in een erg nette staat en alle elektrische functies werken naar behoren. En dat zijn er nogal wat: elektrische ramen, elektrische spiegels, elektrische stoelverstelling, elektrisch bedienbare kap, cruise control, airconditioning en wat te denken van een origineel Porsche PCCM navigatiesysteem! (nw waarde € 1.475,-)! Auto wordt geleverd inclusief nagenoeg nieuw lederen Porsche sportstuur en voor de puristen is ook het originele stuurwiel nog bij de auto aanwezig.

Auto komt met dikke ordner met documentatie, onderhoudspapieren en twee setje sleutels. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object