No. 85513253

No longer available
Porsche - 944 S2 - 1989
Bidding closed
2 weeks ago

Porsche - 944 S2 - 1989

Zeer mooie en goed onderhouden Porsche 944 S2 Targa De 1e eigenaar is Porsche Nederland zelf en dit was de demonstratieauto die destijds ook in de bladen zoals Autovisie stond, (zie foto's) Deze Autovisie wordt met de auto meegeleverd. De Porsche is in een zeer nette staat en ziet er zeer netjes uit zowel van binnen als buiten, bij de grote inspectie die we aan de Porsche hebben gedaan hebben we nergens roest of andere beschadigingen kunnen ontdekken. Interieur: Het lijkt wel of de vorige eigenaren de auto alleen maar met een zondags pak en handschoenen bereden hebben en dit is overal terug te zien, Stoelen netjes (de bestuurdersstoel heeft lichte slijtage op het zitgedeelte), tapijt mooi schoon zonder vlekken of iets dergelijks, hemel is perfect, deurpanelen mooi, en het dashboard heeft ook geen beschadigingen. Exterieur De lak is zeer mooi, velgen zijn mooi en voorzien van goede banden, rubbers zijn niet hard of uitgedroogd gewoon precies zoals het hoort bij een echte liefhebbersauto. Techniek De auto rijdt, schakelt en remt perfect. Ook het elektrische gedeelte zoals het targadak, de ramen, airco etc. werkt zonder problemen. Kortom een zeer mooie en unieke Porsche 944 S2 waarvan er maar 1 is en die ook nog in een geweldig mooie staat verkeert. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. De auto is te bezichtigen in Helmond, Nederland.

No. 85513253

No longer available
Porsche - 944 S2 - 1989

Porsche - 944 S2 - 1989

Zeer mooie en goed onderhouden Porsche 944 S2 Targa

De 1e eigenaar is Porsche Nederland zelf en dit was de demonstratieauto die destijds ook in de bladen zoals Autovisie stond, (zie foto's) Deze Autovisie wordt met de auto meegeleverd.

De Porsche is in een zeer nette staat en ziet er zeer netjes uit zowel van binnen als buiten, bij de grote inspectie die we aan de Porsche hebben gedaan hebben we nergens roest of andere beschadigingen kunnen ontdekken.

Interieur:
Het lijkt wel of de vorige eigenaren de auto alleen maar met een zondags pak en handschoenen bereden hebben en dit is overal terug te zien, Stoelen netjes (de bestuurdersstoel heeft lichte slijtage op het zitgedeelte), tapijt mooi schoon zonder vlekken of iets dergelijks, hemel is perfect, deurpanelen mooi, en het dashboard heeft ook geen beschadigingen.

Exterieur
De lak is zeer mooi, velgen zijn mooi en voorzien van goede banden, rubbers zijn niet hard of uitgedroogd gewoon precies zoals het hoort bij een echte liefhebbersauto.

Techniek
De auto rijdt, schakelt en remt perfect. Ook het elektrische gedeelte zoals het targadak, de ramen, airco etc. werkt zonder problemen.

Kortom een zeer mooie en unieke Porsche 944 S2 waarvan er maar 1 is en die ook nog in een geweldig mooie staat verkeert.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

De auto is te bezichtigen in Helmond, Nederland.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object