No. 80426191

Sold
Smart - Roadster - NO RESERVE - 2003
Final bid
€ 3,400
15 weeks ago

Smart - Roadster - NO RESERVE - 2003

Leuke en super sportieve Smart Roadster, met diverse opties. Hij heeft een originele 3 cilinder Turbo motor en semi automatisch geschakelde zesversnellingsbak. Documenten: Deze Smart werd nieuw geleverd in 2003 in Duitsland en heeft een Duitse afgemelde registratie. De auto kan met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. Carrosserie: Deze Roadster heeft een mooie, originele champagne-achtige kleur. Hij heeft natuurlijk wel een paar gebruikerssporen, maar is overall een erg nette auto. De onderzijde is ook zo netjes, echt een keurige auto. Technisch: De Smart is altijd netjes onderhouden, hij rijdt prima, omdat er geen zeer recente onderhoudsfacturen bij zijn, is een service beurt aan te raden, net zoals voor iedere gebruikte auto. In 2019 is een nieuwe versnellingsbak geplaatst inklusief koppeling, factuur is aanwezig. Hij schakelt prima, de een mooie Pioneer radio is gemonteerd, het genieten kan beginnen. Met of zonder de targa dakdelen, die ook nog eens heel gemakkelijk op te bergen zijn. Zie de fotos. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden. Interieur: Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, erg netjes. De bestuurderstoel heeft zeer geringe slijtage, zie foto. De deurpanelen zijn in erg nette toestand, onbeschadigd, net als het dashboard. De tellers op het dashboard werken prima, de controlelampjes gaan na het starten uit, zoals het hoort. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 80426191

Sold
Smart - Roadster - NO RESERVE - 2003

Smart - Roadster - NO RESERVE - 2003

Leuke en super sportieve Smart Roadster, met diverse opties. Hij heeft een originele 3 cilinder Turbo motor en semi automatisch geschakelde zesversnellingsbak.

Documenten:
Deze Smart werd nieuw geleverd in 2003 in Duitsland en heeft een Duitse afgemelde registratie. De auto kan met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren.

Carrosserie:
Deze Roadster heeft een mooie, originele champagne-achtige kleur. Hij heeft natuurlijk wel een paar gebruikerssporen, maar is overall een erg nette auto. De onderzijde is ook zo netjes, echt een keurige auto.

Technisch:
De Smart is altijd netjes onderhouden, hij rijdt prima, omdat er geen zeer recente onderhoudsfacturen bij zijn, is een service beurt aan te raden, net zoals voor iedere gebruikte auto. In 2019 is een nieuwe versnellingsbak geplaatst inklusief koppeling, factuur is aanwezig. Hij schakelt prima, de een mooie Pioneer radio is gemonteerd, het genieten kan beginnen. Met of zonder de targa dakdelen, die ook nog eens heel gemakkelijk op te bergen zijn. Zie de fotos. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden.

Interieur:
Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, erg netjes. De bestuurderstoel heeft zeer geringe slijtage, zie foto. De deurpanelen zijn in erg nette toestand, onbeschadigd, net als het dashboard. De tellers op het dashboard werken prima, de controlelampjes gaan na het starten uit, zoals het hoort.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object