No. 82565269

Sold
MG - B Convertible 1.8 - NO RESERVE - 1974
Final bid
€ 8,250
4 weeks ago

MG - B Convertible 1.8 - NO RESERVE - 1974

Deze specifieke 1974 MG MGB Convertible verkeert nog steeds in algemeen goede staat voor dagelijks gebruik. Gehuld in zijn blauwe lak, vertoont deze auto enkele tekenen van zijn rijke geschiedenis, met wat gebruikelijke sporen van slijtage die passen bij zijn respectabele leeftijd van een halve eeuw oud. Maar juist deze sporen van leven voegen naar onze mening karakter toe aan zijn uitstraling en herinneren aan de vele avonturen die hij heeft beleefd. Het interieur van deze MGB is goed onderhouden, met mooie camelbruine lederen stoelen en een dashboard dat de klassieke esthetiek van de auto benadrukt. Of u nu geniet van een rustige rit door het landschap of de spanning voelt op kronkelende wegen, deze MGB biedt een authentieke rijervaring die alleen een klassieke Britse sportwagen kan bieden. Met zijn 1,8-liter viercilinder motor en gewilde 'early model' verchroomde bumpers behoudt deze MGB zijn authentieke karakter en integriteit. De goed onderhouden softtop biedt de mogelijkheid om van open rijden te genieten terwijl u beschermd blijft tegen de elementen. Technische informatie: Merk: MG Type: B Convertible 1,8L I4 Productiejaar: 1974 Kleur: Blauw Motor en vermogen: 1,8L (1799CC) Inline 4, 78 HP Brandstof: Benzine Transmissie: Handgeschakelde transmissie Afgelezen stand: 89296 miles Aantal sleutels: 1 Marge: Ja (reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan) Registratie: USA title en Europese invoerdocumenten VIN: GHN5UE35808 OPTIES: - Middenarmsteun - Verchroomde voorbumper - Verchroomde spiegels - Verchroomde achterbumper - Neerklapbare softtop - Volledig reservewiel - Lederen bekleding - Lederen zittingen - Lederen afdekhoes voor de softtop - Radio - Toerenteller - Trip odometer Deze MGB heeft enig laswerk aan de bodem. Lakwerk is goed te beoordelen middels de foto's. Deze auto wordt aangeboden met een Amerikaanse title, dit betekend dat de auto momenteel niet gekeurd is en niet klaar is voor de openbare weg. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

No. 82565269

Sold
MG - B Convertible 1.8 - NO RESERVE - 1974

MG - B Convertible 1.8 - NO RESERVE - 1974

Deze specifieke 1974 MG MGB Convertible verkeert nog steeds in algemeen goede staat voor dagelijks gebruik. Gehuld in zijn blauwe lak, vertoont deze auto enkele tekenen van zijn rijke geschiedenis, met wat gebruikelijke sporen van slijtage die passen bij zijn respectabele leeftijd van een halve eeuw oud. Maar juist deze sporen van leven voegen naar onze mening karakter toe aan zijn uitstraling en herinneren aan de vele avonturen die hij heeft beleefd.

Het interieur van deze MGB is goed onderhouden, met mooie camelbruine lederen stoelen en een dashboard dat de klassieke esthetiek van de auto benadrukt. Of u nu geniet van een rustige rit door het landschap of de spanning voelt op kronkelende wegen, deze MGB biedt een authentieke rijervaring die alleen een klassieke Britse sportwagen kan bieden.

Met zijn 1,8-liter viercilinder motor en gewilde 'early model' verchroomde bumpers behoudt deze MGB zijn authentieke karakter en integriteit. De goed onderhouden softtop biedt de mogelijkheid om van open rijden te genieten terwijl u beschermd blijft tegen de elementen.

Technische informatie:

Merk: MG
Type: B Convertible 1,8L I4
Productiejaar: 1974
Kleur: Blauw
Motor en vermogen: 1,8L (1799CC) Inline 4, 78 HP
Brandstof: Benzine
Transmissie: Handgeschakelde transmissie
Afgelezen stand: 89296 miles
Aantal sleutels: 1
Marge: Ja (reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan)
Registratie: USA title en Europese invoerdocumenten
VIN: GHN5UE35808

OPTIES:
- Middenarmsteun
- Verchroomde voorbumper
- Verchroomde spiegels
- Verchroomde achterbumper
- Neerklapbare softtop
- Volledig reservewiel
- Lederen bekleding
- Lederen zittingen
- Lederen afdekhoes voor de softtop
- Radio
- Toerenteller
- Trip odometer

Deze MGB heeft enig laswerk aan de bodem. Lakwerk is goed te beoordelen middels de foto's. Deze auto wordt aangeboden met een Amerikaanse title, dit betekend dat de auto momenteel niet gekeurd is en niet klaar is voor de openbare weg.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object