No. 82677447

No longer available
Ford - Mustang Convertible V8 - 1966
Bidding closed
4 weeks ago

Ford - Mustang Convertible V8 - 1966

Ford Mustang Cabriolet | 1966 Wij bieden te koop aan deze mooie Ford Mustang Cabriolet uit 1966. Deze klassieker wordt aangedreven door de krachtige 4.7 liter V8 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak. De Mustang is uitgevoerd in een mooi babyblauw lakwerk dat hier en daar wat kleine gebruikssporen heeft, maar overall er goed uitziet. Het chroomwerk is compleet en netjes op een paar kleine gebruikssporen na. De brede wielen met whitewalls maken zijn muscle car look helemaal af. Het interieur is two-tone uitgevoerd met kunstlederen bekleding en past erg mooi bij het lakwerk. Hij is tevens uitgerust met een middenconsole en stuur met houtinleg. De hydraulische soft top werkt naar behoren. Deze auto rijdt, remt en schakelt, maar heeft lang stil gestaan, heeft dus TLC nodig alvorens hiermee te gaan genieten. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken. #mustang60

No. 82677447

No longer available
Ford - Mustang Convertible V8 - 1966

Ford - Mustang Convertible V8 - 1966

Ford Mustang Cabriolet | 1966

Wij bieden te koop aan deze mooie Ford Mustang Cabriolet uit 1966. Deze klassieker wordt aangedreven door de krachtige 4.7 liter V8 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak.

De Mustang is uitgevoerd in een mooi babyblauw lakwerk dat hier en daar wat kleine gebruikssporen heeft, maar overall er goed uitziet. Het chroomwerk is compleet en netjes op een paar kleine gebruikssporen na. De brede wielen met whitewalls maken zijn muscle car look helemaal af. Het interieur is two-tone uitgevoerd met kunstlederen bekleding en past erg mooi bij het lakwerk. Hij is tevens uitgerust met een middenconsole en stuur met houtinleg.

De hydraulische soft top werkt naar behoren.

Deze auto rijdt, remt en schakelt, maar heeft lang stil gestaan, heeft dus TLC nodig alvorens hiermee te gaan genieten.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

#mustang60

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object