No. 82869665

No longer available
Porsche - 944 Turbo - 1986
Bidding closed
1 week ago

Porsche - 944 Turbo - 1986

Deze zeer mooie Porsche 944 Turbo is in een goede staat. Ook het interieur ziet er netjes uit en de auto is altijd goed onderhouden geweest. Alles werkt naar behoren en is klaar voor gebruik. Deze Porsche rijd perfect en is zeer sportief. De carrosserie en lak bevinden zich in een uitzonderlijk goede toestand, de lak is gaaf en in goede staat. Er is nergens roestvorming noch sporen van beginnende corrosie aanwezig. Hier en daar een paar imperfecties in de lak. Tevens heeft de auto ook een zeer lage kilometerstand en de historie van de auto is bekend en op papier aan te tonen. De auto is altijd goed onderhouden. +/- 5000 KM geleden zijn de distributie, waterpomp en remmen aangepakt. Tijdens de laatste onderhoudsbeurt van eind mei 2024 zijn de olie (5W40), oliefilter, brandstoffilter en bougies vervangen. Mogelijkheid om de verzending van de auto naar de winnende bieder te organiseren, op kosten van de winnende bieder. Het voertuig wordt verkocht zoals die is, zonder garantie. ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

No. 82869665

No longer available
Porsche - 944 Turbo - 1986

Porsche - 944 Turbo - 1986

Deze zeer mooie Porsche 944 Turbo is in een goede staat. Ook het interieur ziet er netjes uit en de auto is altijd goed onderhouden geweest. Alles werkt naar behoren en is klaar voor gebruik. Deze Porsche rijd perfect en is zeer sportief.

De carrosserie en lak bevinden zich in een uitzonderlijk goede toestand, de lak is gaaf en in goede staat. Er is nergens roestvorming noch sporen van beginnende corrosie aanwezig. Hier en daar een paar imperfecties in de lak.

Tevens heeft de auto ook een zeer lage kilometerstand en de historie van de auto is bekend en op papier aan te tonen. De auto is altijd goed onderhouden. +/- 5000 KM geleden zijn de distributie, waterpomp en remmen aangepakt. Tijdens de laatste onderhoudsbeurt van eind mei 2024 zijn de olie (5W40), oliefilter, brandstoffilter en bougies vervangen.

Mogelijkheid om de verzending van de auto naar de winnende bieder te organiseren, op kosten van de winnende bieder.

Het voertuig wordt verkocht zoals die is, zonder garantie. ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object