No. 83267065

Sold
MG - B Roadster - NO RESERVE - 1971
Final bid
€ 10,801
2 weeks ago

MG - B Roadster - NO RESERVE - 1971

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Europese auto met Europese specificaties. Carrosseriekleur in Old English White. In het verleden goed gerestaureerd. De carrosserie verkeert in een keurige staat met hier en daar wat gebruikerssporen, maar dit is minimaal. Naden van het plaatwerk zijn keurig en het lakwerk is nog een prima conditie, net zoals de chromen spaakwielen met knock-off moeren. Dorpels en onderkant van de auto eveneens hard en goed. Voorzien van rvs-kofferrek. Soft-top sluit goed aan. Het interieur is bijpassend en in een nette staat. De bekleding ziet er fraai uit, zonder noemenswaardige beschadigingen. Het dashboard met alle Smiths-meters en bedieningselementen is heel netjes te noemen. In de kofferbak zijn naden en plaatwerk allemaal goed. Overigens is hier ook de nette tonneau cover en een windscherm te vinden. De motorruimte oogt verzorgd. De 1.8 viercilinder loopt mooi en tevens voorzien van SU-carburateurs. De stuurinrichting, wielophanging en remmen voelen trefzeker aan en datzelfde geldt voor de versnellingsbak met overdrive. Op professionele wijze voorzien van rembekrachtiger, Kenlow elektrische koelfan, rvs-uitlaatsysteem en oliekoeler. Bij de auto komen enkele facturen en wat andere documenten.

No. 83267065

Sold
MG - B Roadster - NO RESERVE - 1971

MG - B Roadster - NO RESERVE - 1971

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Europese auto met Europese specificaties. Carrosseriekleur in Old English White. In het verleden goed gerestaureerd.

De carrosserie verkeert in een keurige staat met hier en daar wat gebruikerssporen, maar dit is minimaal. Naden van het plaatwerk zijn keurig en het lakwerk is nog een prima conditie, net zoals de chromen spaakwielen met knock-off moeren. Dorpels en onderkant van de auto eveneens hard en goed.

Voorzien van rvs-kofferrek.

Soft-top sluit goed aan.

Het interieur is bijpassend en in een nette staat. De bekleding ziet er fraai uit, zonder noemenswaardige beschadigingen. Het dashboard met alle Smiths-meters en bedieningselementen is heel netjes te noemen. In de kofferbak zijn naden en plaatwerk allemaal goed. Overigens is hier ook de nette tonneau cover en een windscherm te vinden.

De motorruimte oogt verzorgd. De 1.8 viercilinder loopt mooi en tevens voorzien van SU-carburateurs. De stuurinrichting, wielophanging en remmen voelen trefzeker aan en datzelfde geldt voor de versnellingsbak met overdrive. Op professionele wijze voorzien van rembekrachtiger, Kenlow elektrische koelfan, rvs-uitlaatsysteem en oliekoeler.

Bij de auto komen enkele facturen en wat andere documenten.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object