No. 84179715

No longer available
Citroën - ID19 Cabriolet - 1965
Bidding closed
2 weeks ago

Citroën - ID19 Cabriolet - 1965

**Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbeschermingstoeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld.** Prachtige Citroën ID19 Cabriolet. CCR report: https://www.classiccarratings.com/reports/1669 Deze zeer bijzondere tweedeurs Citroën Cabriolet van 30-06-1965 biedt ruimte aan vier personen en is in een prachtige staat en zeer goed rijdend. De auto is destijds als sedan in Frankrijk gebouwd en in de zomer van 1985 door garage A. Dick van de eerste eigenaar gekocht en naar Nederland gehaald. De garage heeft de auto daarna doorverkocht aan een familie in Soest die in de jaren dat de auto bij hen in bezit was er goed op gepast heeft. Begin 1995 is de auto bij een kilometerstand van 44500 verkocht aan een nieuwe eigenaar. Deze nieuwe eigenaar heeft in 1996 het hydraulisch stuursysteem vernieuwd alsook de koppeling en drukgroep. Ook zijn in dit jaar de motor en transmissie volledig gereviseerd. Van deze revisie is middels een taxatierapport en een fotoreeks aantoonbaar. Medio 1999 had de auto een kilometerstand van 57000 kilometer. De auto heeft nadien weinig kilometers gereden. In begin 2020 is een project gestart om de auto naar een tweedeurs cabriolet te transformeren. Op 14-03-2022 is de auto door de Rijksdient van het Wegverkeer (RDW) goedgekeurd en als Cabriolet op het kenteken geregistreerd. De Citroën is gespoten in een mooie Gris Palladium donkergrijze metallic lak welke zorgt voor een perfecte en chique uitstraling, bovendien is er veel technisch onderhoud gepleegd. Recent zijn de volgende onderdelen vernieuwd: veerbollen, waterpomp, radiateur, dynamo en accu. De cabriolet is rondom voorzien van nieuw gepoedecoate velgen en hierop zijn nieuwe Michelin banden gemonteerd. Achterin de cabriolet bevind zich een afdekkap welke indien de weersomstandigheden dit vereisen opgezet kan worden. De auto is voorzien van een compleet nieuw zwart lederen interieur inclusief hoofdsteunen en een armsteun. Er is veel documentatie bij de auto beschikbaar zoals fotorapportages, facturen van onderhoud en technische documentatie betreffende de motorrevisie etc. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki Dit betreft een niet originele cabriolet uitvoering op basis van een Citroën ID19 met Nederlandse goedkeuring van de officiële instanties voor het wegverkeer. #Febcampaign

No. 84179715

No longer available
Citroën - ID19 Cabriolet - 1965

Citroën - ID19 Cabriolet - 1965

**Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbeschermingstoeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld.**

Prachtige Citroën ID19 Cabriolet.

CCR report: https://www.classiccarratings.com/reports/1669

Deze zeer bijzondere tweedeurs Citroën Cabriolet van 30-06-1965 biedt ruimte aan vier personen en is in een prachtige staat en zeer goed rijdend.

De auto is destijds als sedan in Frankrijk gebouwd en in de zomer van 1985 door garage A. Dick van de eerste eigenaar gekocht en naar Nederland gehaald. De garage heeft de auto daarna doorverkocht aan een familie in Soest die in de jaren dat de auto bij hen in bezit was er goed op gepast heeft.

Begin 1995 is de auto bij een kilometerstand van 44500 verkocht aan een nieuwe eigenaar. Deze nieuwe eigenaar heeft in 1996 het hydraulisch stuursysteem vernieuwd alsook de koppeling en drukgroep. Ook zijn in dit jaar de motor en transmissie volledig gereviseerd. Van deze revisie is middels een taxatierapport en een fotoreeks aantoonbaar.

Medio 1999 had de auto een kilometerstand van 57000 kilometer. De auto heeft nadien weinig kilometers gereden.

In begin 2020 is een project gestart om de auto naar een tweedeurs cabriolet te transformeren.

Op 14-03-2022 is de auto door de Rijksdient van het Wegverkeer (RDW) goedgekeurd en als Cabriolet op het kenteken geregistreerd.

De Citroën is gespoten in een mooie Gris Palladium donkergrijze metallic lak welke zorgt voor een perfecte en chique uitstraling, bovendien is er veel technisch onderhoud gepleegd. Recent zijn de volgende onderdelen vernieuwd: veerbollen, waterpomp, radiateur, dynamo en accu.

De cabriolet is rondom voorzien van nieuw gepoedecoate velgen en hierop zijn nieuwe Michelin banden gemonteerd. Achterin de cabriolet bevind zich een afdekkap welke indien de weersomstandigheden dit vereisen opgezet kan worden. De auto is voorzien van een compleet nieuw zwart lederen interieur inclusief hoofdsteunen en een armsteun.

Er is veel documentatie bij de auto beschikbaar zoals fotorapportages, facturen van onderhoud en technische documentatie betreffende de motorrevisie etc.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki

Dit betreft een niet originele cabriolet uitvoering op basis van een Citroën ID19 met Nederlandse goedkeuring van de officiële instanties voor het wegverkeer.

#Febcampaign

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object