No. 84712205

No longer available
Aston Martin - DB7 Vantage - 2002
Bidding closed
2 weeks ago

Aston Martin - DB7 Vantage - 2002

Aston Martin DB7 Vantage | Historie bekend | 2 Eigenaren | 2002 Highlights: - Originele boekjes aanwezig - Europese auto - 5.9 liter V12 motor - Automatische versnellingsbak - 107.529 km aantoonbaar Wij bieden te koop aan deze prachtige Aston Martin DB7 Vantage uit 2002. De Aston Martin is afkomstig van de tweede eigenaar en is destijds nieuw geleverd in België. De sportwagen is altijd door een Aston Martin dealer onderhouden en de facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven, evenals de originele boekjes. De tellerstand van 107.529 km is dan ook volledig aantoonbaar. De DB7 Vantage wordt aangedreven door de krachtige 5.9 liter V12 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak. De Aston Martin DB7 Vantage die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in de prachtige fabriekskleur Cambourne Green metallic. Een mix van donkergrijs en groen die prachtig staat op deze Britse sportwagen. Het interieur is in zwart leder uitgevoerd en heeft diverse metaallook accenten. De Aston Martin is uitgerust met tal van opties waaronder een Becker radio met navigatiesysteem, parkeersensoren achter en stoelverwarming. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84712205

No longer available
Aston Martin - DB7 Vantage - 2002

Aston Martin - DB7 Vantage - 2002

Aston Martin DB7 Vantage | Historie bekend | 2 Eigenaren | 2002

Highlights:

- Originele boekjes aanwezig
- Europese auto
- 5.9 liter V12 motor
- Automatische versnellingsbak
- 107.529 km aantoonbaar


Wij bieden te koop aan deze prachtige Aston Martin DB7 Vantage uit 2002. De Aston Martin is afkomstig van de tweede eigenaar en is destijds nieuw geleverd in België. De sportwagen is altijd door een Aston Martin dealer onderhouden en de facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven, evenals de originele boekjes. De tellerstand van 107.529 km is dan ook volledig aantoonbaar. De DB7 Vantage wordt aangedreven door de krachtige 5.9 liter V12 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak.


De Aston Martin DB7 Vantage die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in de prachtige fabriekskleur Cambourne Green metallic. Een mix van donkergrijs en groen die prachtig staat op deze Britse sportwagen. Het interieur is in zwart leder uitgevoerd en heeft diverse metaallook accenten. De Aston Martin is uitgerust met tal van opties waaronder een Becker radio met navigatiesysteem, parkeersensoren achter en stoelverwarming.


Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object