No. 84730517

No longer available
Volkswagen - Jaguar SS-100 Replica - 1973
Bidding closed
2 weeks ago

Volkswagen - Jaguar SS-100 Replica - 1973

Jaguar SS 100 Replica | Zeer goede staat | 1973 Highlights: - Zeer zeldzaam - Replica op basis van de Jaguar SS 100 - Onderhoudshistorie is bekend - Kitcar op basis van een Volkswagen Kever - Originele bouwtekening en instructieboek aanwezig Bent u op zoek naar een unieke en exclusieve oldtimer? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame Jaguar SS 100 Replica. De Jaguar SS 100 is een erg gewilde klassieker en volgens sommigen de mooiste vooroorlogse sportwagen ooit gemaakt. Hoe prachtig de Jaguar SS 100 ook is, er zijn er niet veel meer van over. Als u er al eentje kunt vinden, is hij vaak voor de meeste mensen onbetaalbaar. Het model is zo exclusief dat mensen op zoek gingen naar andere manieren om van deze British Classic Car te genieten. Het antwoord hierop: een replica kitcar! Het bedrijf Antique & Classic Automotive Inc. uit New York speelde hierop in door in de jaren 70 en 80 diverse populaire kitcars te bouwen. Hun top of the line product was de replica van de Jaguar SS 100, die hier wordt aangeboden. Ondanks hevige concurrentie onder diverse kitcar bouwers, bleef Antique & Classic Automotive Inc. al die tijd aan de top van de jaren 30 kitcar markt. Er zijn slechts een beperkt aantal Jaguar SS 100 replica’s door deze firma gebouwd en het vinden van een goed exemplaar wordt steeds lastiger. De Jaguar SS 100 Replica die we hier te koop aanbieden verkeert in een goede staat. Het imposante chroomwerk staat fantastisch op het British Racing Green. Het bruine interieur en houten stuurwiel maken het geheel helemaal af en maken er een stijlvolle verschijning van. Deze replica van de Jaguar SS 100 is afkomstig van een echte liefhebber die de oldtimer altijd goed heeft onderhouden. De volledige onderhoudshistorie is bekend en vastgelegd in facturen. Zelfs de originele bouwtekening en het originele bouw instructieboek is nog aanwezig bij deze unieke verschijning. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84730517

No longer available
Volkswagen - Jaguar SS-100 Replica - 1973

Volkswagen - Jaguar SS-100 Replica - 1973

Jaguar SS 100 Replica | Zeer goede staat | 1973

Highlights:

- Zeer zeldzaam
- Replica op basis van de Jaguar SS 100
- Onderhoudshistorie is bekend
- Kitcar op basis van een Volkswagen Kever
- Originele bouwtekening en instructieboek aanwezig


Bent u op zoek naar een unieke en exclusieve oldtimer? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame Jaguar SS 100 Replica. De Jaguar SS 100 is een erg gewilde klassieker en volgens sommigen de mooiste vooroorlogse sportwagen ooit gemaakt. Hoe prachtig de Jaguar SS 100 ook is, er zijn er niet veel meer van over. Als u er al eentje kunt vinden, is hij vaak voor de meeste mensen onbetaalbaar. Het model is zo exclusief dat mensen op zoek gingen naar andere manieren om van deze British Classic Car te genieten. Het antwoord hierop: een replica kitcar!

Het bedrijf Antique & Classic Automotive Inc. uit New York speelde hierop in door in de jaren 70 en 80 diverse populaire kitcars te bouwen. Hun top of the line product was de replica van de Jaguar SS 100, die hier wordt aangeboden. Ondanks hevige concurrentie onder diverse kitcar bouwers, bleef Antique & Classic Automotive Inc. al die tijd aan de top van de jaren 30 kitcar markt. Er zijn slechts een beperkt aantal Jaguar SS 100 replica’s door deze firma gebouwd en het vinden van een goed exemplaar wordt steeds lastiger.


De Jaguar SS 100 Replica die we hier te koop aanbieden verkeert in een goede staat. Het imposante chroomwerk staat fantastisch op het British Racing Green. Het bruine interieur en houten stuurwiel maken het geheel helemaal af en maken er een stijlvolle verschijning van. Deze replica van de Jaguar SS 100 is afkomstig van een echte liefhebber die de oldtimer altijd goed heeft onderhouden. De volledige onderhoudshistorie is bekend en vastgelegd in facturen. Zelfs de originele bouwtekening en het originele bouw instructieboek is nog aanwezig bij deze unieke verschijning.


Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object