No. 84986543

No longer available
Cadillac - Series 62 Convertible - 1949
Bidding closed
4 weeks ago

Cadillac - Series 62 Convertible - 1949

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Een zeer mooie en keurig onderhouden Cadillac Series 62 Convertible uit 1949. Voorzien van een elektrische soft-top en elektrische ramen. Bouwjaar: 1949. Keuring of apk : Geen geldige APK (geen keuringsplicht in Nederland). Papieren: Amerikaanse titel, alle invoerrecht zijn voldaan. Transmissie: Automaat. Motor: 5.424cc, 8-cilinder, 209 pk. Brandstof: Benzine. Kleur: Apollo Yellow Kilometerstand: 8.897 Miles (afgelezen)! Staat van onderhoud: De motor loopt goed, de versnellingsbak schakelt goed en de remmen werken goed. De auto rijd zoals het hoort. Auto is netjes onderhouden en verkeert voor zijn leeftijd in een goede staat. Staat van lakwerk : Lakwerk is in een zeer goede staat en is voor zijn leeftijd zeer netjes. Het lakwerk is ooit nieuw aangebracht. Heeft normale gebruikssporen. Staat van interieur: Het interieur is in nette staat en uitgevoerd in het rood Leder. Het stuurwiel is in zeer goede staat en is origineel. Het interieur is voor zijn leeftijd in nette staat, heeft normale gebruikssporen. Opties: Chroomwerk is in zeer mooie staat, Zoeklicht, Originele radio (functioneert), Elektrische soft-top, Elektrische ramen voor + achter, Rood interieur, Beige tonneau cover + soft-top. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! De foto's maken deel uit van de omschrijving, bekijk deze dus goed! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht. Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren! #HVLcampaign.

No. 84986543

No longer available
Cadillac - Series 62 Convertible - 1949

Cadillac - Series 62 Convertible - 1949

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Een zeer mooie en keurig onderhouden Cadillac Series 62 Convertible uit 1949. Voorzien van een elektrische soft-top en elektrische ramen.

Bouwjaar: 1949.
Keuring of apk : Geen geldige APK (geen keuringsplicht in Nederland).
Papieren: Amerikaanse titel, alle invoerrecht zijn voldaan.
Transmissie: Automaat.
Motor: 5.424cc, 8-cilinder, 209 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Apollo Yellow
Kilometerstand: 8.897 Miles (afgelezen)!

Staat van onderhoud: De motor loopt goed, de versnellingsbak schakelt goed en de remmen werken goed. De auto rijd zoals het hoort. Auto is netjes onderhouden en verkeert voor zijn leeftijd in een goede staat.

Staat van lakwerk : Lakwerk is in een zeer goede staat en is voor zijn leeftijd zeer netjes. Het lakwerk is ooit nieuw aangebracht. Heeft normale gebruikssporen.

Staat van interieur: Het interieur is in nette staat en uitgevoerd in het rood Leder. Het stuurwiel is in zeer goede staat en is origineel. Het interieur is voor zijn leeftijd in nette staat, heeft normale gebruikssporen.

Opties: Chroomwerk is in zeer mooie staat, Zoeklicht, Originele radio (functioneert), Elektrische soft-top, Elektrische ramen voor + achter, Rood interieur, Beige tonneau cover + soft-top.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! De foto's maken deel uit van de omschrijving, bekijk deze dus goed! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren!

#HVLcampaign.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object