No. 64932605

No longer available
Jaguar - XK150 DHC - 1959
Bidding closed
4 weeks ago

Jaguar - XK150 DHC - 1959

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Jaguar XK150 DHC 1959 Survivor. Deze prachtige XK is nog in originele ongerestaureerde staat met prachtig patina en gebruikssporen . Steeds meer worden ongerestaureerde onverprutste oldtimers gewaardeerd ipv ze te restaureren waarbij meestal veel originaliteit verdwijnt. Deze heeft een logboek van de eigenaar in San Fransisco waar veel historie van het onderhoud instaat zo heeft de motor in 1979 een revisie ondergaan. De km stand is dan ook vanaf dat moment. De Jaguar Is al een poos in Nederland en is goed onderhouden rijdt en schakelt prima ook de overdrive is goed . De motor loopt stil zonder bijgeluiden , de remmen zijn recent gereviseerd ook heeft de Jaguar schijfremmen met nieuwe Blockley vintage banden . Er zijn een extra set spaakvelgen bij met Firestone whitewall banden. ( zie laatste foto’s) Ook de klokken zijn niet lang geleden gereviseerd. Verder zijn de stoelen en bekleding cabriokap allemaal nog origineel. Ook de Zeldzame chromen spanhaken . De carrosserie is in hele goede staat zonder schade of roest ( Californische klimaat ). De Jaguar is origineel Creme en is in een verleden aan de buitenkant een keer overgespoten, het lakwerk heeft mooi patina , en steenslagsporen. De onderkant is mooi origineel met een goed recht chassis. Ook de koffer is onaangeroerd , kale plekken zijn behandeld met Owatrol. De spaakvelgen zijn recentelijk behandeld en zwart afgelakt. Er is dus een taxatierapport, Heritage certificaat en een logboek aanwezig. De Jaguar is een bekende verschijning bij de Nederlandse Jaguar club. Kortom een geweldige Jaguar die zeer betrouwbaar is en een lust is om in te rijden. Het is raadzaam het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. #HVLcampaign

No. 64932605

No longer available
Jaguar - XK150 DHC - 1959

Jaguar - XK150 DHC - 1959

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Jaguar XK150 DHC 1959 Survivor.

Deze prachtige XK is nog in originele ongerestaureerde staat met prachtig patina en gebruikssporen . Steeds meer worden ongerestaureerde onverprutste oldtimers gewaardeerd ipv ze te restaureren waarbij meestal veel originaliteit verdwijnt.

Deze heeft een logboek van de eigenaar in San Fransisco waar veel historie van het onderhoud instaat zo heeft de motor in 1979 een revisie ondergaan. De km stand is dan ook vanaf dat moment.

De Jaguar Is al een poos in Nederland en is goed onderhouden rijdt en schakelt prima ook de overdrive is goed .

De motor loopt stil zonder bijgeluiden , de remmen zijn recent gereviseerd ook heeft de Jaguar schijfremmen met nieuwe Blockley vintage banden . Er zijn een extra set spaakvelgen bij met Firestone whitewall banden. ( zie laatste foto’s)
Ook de klokken zijn niet lang geleden gereviseerd.

Verder zijn de stoelen en bekleding cabriokap allemaal nog origineel. Ook de Zeldzame chromen spanhaken .

De carrosserie is in hele goede staat zonder schade of roest ( Californische klimaat ).

De Jaguar is origineel Creme en is in een verleden aan de buitenkant een keer overgespoten, het lakwerk heeft mooi patina , en steenslagsporen.
De onderkant is mooi origineel met een goed recht chassis.

Ook de koffer is onaangeroerd , kale plekken zijn behandeld met Owatrol.
De spaakvelgen zijn recentelijk behandeld en zwart afgelakt.
Er is dus een taxatierapport, Heritage certificaat en een logboek aanwezig. De Jaguar is een bekende verschijning bij de Nederlandse Jaguar club.

Kortom een geweldige Jaguar die zeer betrouwbaar is en een lust is om in te rijden.

Het is raadzaam het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen te voorkomen.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

#HVLcampaign

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object