Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77285645

No longer available
Mercedes-Benz - SL280 2+2 Hardtop - 1995
Bidding closed
10 weeks ago

Mercedes-Benz - SL280 2+2 Hardtop - 1995

Deze schitterende Mercedes-Benz SL is nieuw geleverd door Mercedes-AMG dealer Barvaux in België op 19-06-1995. Het is een uitzonderlijk goed onderhouden auto wat allemaal keurig gedocumenteerd is in de map. Los van het reguliere onderhoud is er ook preventief veel aandacht aanbesteed: een bekend euvel aan de R129 is de kabelboom, die rond deze levensfase een afbrekende isolatie heeft. Dit is hersteld, er is een compleet nieuwe kabelboom ingekomen wat storingen nu voorkomt. Ook het dak is trouwens volledig vernieuwd. Je kan absoluut stellen dat de eigenaren er zeer zuinig op zijn geweest. Dit verneem je overigens in het rijden, hij rijdt bijzonder fijn. Hij stond ook niet te vaak stil, en heeft gemiddeld zo’n 10.000 km per jaar mogen rijden. Het interieur is erg netjes met minimale sporen van slijtage. Ook de buitenzijde is zeer mooi, hij kent nagenoeg geen gebruikssporen. (Enkel een klein plekje op de hardtop zoals je kan zien op de foto) Een leuke accessoire is dat het een 2+2 is, een SL met een achterbank en gordels. Zoek je een goed onderhouden SL waar je dagelijks lekker van kan genieten? Dan is dit absoluut de auto die je zoekt.

No. 77285645

No longer available
Mercedes-Benz - SL280 2+2 Hardtop - 1995

Mercedes-Benz - SL280 2+2 Hardtop - 1995

Deze schitterende Mercedes-Benz SL is nieuw geleverd door Mercedes-AMG dealer Barvaux in België op 19-06-1995.
Het is een uitzonderlijk goed onderhouden auto wat allemaal keurig gedocumenteerd is in de map. Los van het reguliere onderhoud is er ook preventief veel aandacht aanbesteed: een bekend euvel aan de R129 is de kabelboom, die rond deze levensfase een afbrekende isolatie heeft. Dit is hersteld, er is een compleet nieuwe kabelboom ingekomen wat storingen nu voorkomt. Ook het dak is trouwens volledig vernieuwd. Je kan absoluut stellen dat de eigenaren er zeer zuinig op zijn geweest. Dit verneem je overigens in het rijden, hij rijdt bijzonder fijn. Hij stond ook niet te vaak stil, en heeft gemiddeld zo’n 10.000 km per jaar mogen rijden.

Het interieur is erg netjes met minimale sporen van slijtage. Ook de buitenzijde is zeer mooi, hij kent nagenoeg geen gebruikssporen. (Enkel een klein plekje op de hardtop zoals je kan zien op de foto)
Een leuke accessoire is dat het een 2+2 is, een SL met een achterbank en gordels.

Zoek je een goed onderhouden SL waar je dagelijks lekker van kan genieten? Dan is dit absoluut de auto die je zoekt.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object