Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77503703

No longer available
Jaguar - XJS - 1995
Bidding closed
11 weeks ago

Jaguar - XJS - 1995

Prachtige elegante XJS Cabriolet met maar 88000 originele mijlen gereden en zijn originele kleur Britisch Racing Green. 4 zitter (met achterbankje) Met de originele Radio en cd-wisselaar. Inclusief een Carfax en alle boekjes. Deze boekjes liggen nog in Arizona en zijn eind december beschikbaar. Deze Jaguar is afkomstig van de 2e eigenaar uit Arizona die hem 10 jaar in zijn bezit had. De Jaguar is aan de 1e eigenaar afgeleverd in New York. Totaal roestvrij en netjes in zijn lak. Mooi interieur, maar met wel een paar kleine leder cracks in de zitting van de voorstoelen. Heel mooi dashboard en houtfineer. Nette en goed hydraulisch werkende soft top. Ook de ramen werken zoals het hoort. Mooie originele wielen met nieuwe banden. Onder de motorkap en in de koffer zeer schoon en verzorgd. De cover om de accu mist op de foto maar word voor aflevering nog gemonteerd. Loopt en schakelt en rijdt goed maar door het lange stilstaan adviseren wij een goede onderhoudsbeurt te geven aan deze Jaguar. Alle invoer en BTW kosten zijn betaald. We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont en verzoeken u dan ook bij twijfel de auto te komen bezichtigen. Wij kunnen u helpen met het transport door geheel Europa Deze auto is te bezichtigen en evt. af te halen in Damwald, Nederland.

No. 77503703

No longer available
Jaguar - XJS - 1995

Jaguar - XJS - 1995

Prachtige elegante XJS Cabriolet met maar 88000 originele mijlen gereden en zijn originele kleur Britisch Racing Green.

4 zitter (met achterbankje)

Met de originele Radio en cd-wisselaar.
Inclusief een Carfax en alle boekjes. Deze boekjes liggen nog in Arizona en zijn eind december beschikbaar.
Deze Jaguar is afkomstig van de 2e eigenaar uit Arizona die hem 10 jaar in zijn bezit had. De Jaguar is aan de 1e eigenaar afgeleverd in New York.

Totaal roestvrij en netjes in zijn lak.
Mooi interieur, maar met wel een paar kleine leder cracks in de zitting van de voorstoelen.

Heel mooi dashboard en houtfineer.

Nette en goed hydraulisch werkende soft top. Ook de ramen werken zoals het hoort.

Mooie originele wielen met nieuwe banden.
Onder de motorkap en in de koffer zeer schoon en verzorgd. De cover om de accu mist op de foto maar word voor aflevering nog gemonteerd.

Loopt en schakelt en rijdt goed maar door het lange stilstaan adviseren wij een goede onderhoudsbeurt te geven aan deze Jaguar.

Alle invoer en BTW kosten zijn betaald.

We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont en verzoeken u dan ook bij twijfel de auto te komen bezichtigen.

Wij kunnen u helpen met het transport door geheel Europa

Deze auto is te bezichtigen en evt. af te halen in Damwald, Nederland.Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object