Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77626805

No longer available
Plymouth - Fury VIP - 1969
Bidding closed
10 weeks ago

Plymouth - Fury VIP - 1969

Plymouth Fury VIP | 1969 Wij bieden te koop aan deze leuke, originele Plymouth Fury VIP uit 1969. De Plymouth is afkomstig van een bekende klant die de klassieker heeft ingeruild op een andere oldtimer. De klassieker is altijd goed onderhouden en er zijn dan ook veel facturen aanwezig van het gepleegde onderhoud. Het gaat hier om een zogenaamde Californië Black Plate auto die zijn vorige leven altijd in een zeer goed klimaat heeft gereden. Er is nooit aan de auto gelast en zelfs het lakwerk bestaat grotendeels uit de eerste lak. De Plymouth Fury VIP wordt aangedreven door de krachtige 6.3 Liter, V8 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak. Zoals de logo’s op deze auto al verklappen gaat het hier om een gelimiteerde VIP-uitvoering van de Plymouth Fury. De Fury VIP is in een beperkte mate geleverd en heeft diverse opties die hem van een gewone Plymouth Fury onderscheiden. Opties van de VIP-uitvoering bestaan onder andere uit extra chroomwerk, luxe bekleding met armsteunen, spats over de achterwielen, radio, deluxe stuurwiel, elektrische klok en een met vinyl bekleed dak. Verder is deze klassieker ook uitgerust met de originele airconditioning zodat u heerlijk koel blijft tijdens het rijden. Vanwege de originele staat van het voertuig heeft zowel het lakwerk als het interieur hier en daar gebruikssporen. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

No. 77626805

No longer available
Plymouth - Fury VIP - 1969

Plymouth - Fury VIP - 1969

Plymouth Fury VIP | 1969

Wij bieden te koop aan deze leuke, originele Plymouth Fury VIP uit 1969. De Plymouth is afkomstig van een bekende klant die de klassieker heeft ingeruild op een andere oldtimer. De klassieker is altijd goed onderhouden en er zijn dan ook veel facturen aanwezig van het gepleegde onderhoud. Het gaat hier om een zogenaamde Californië Black Plate auto die zijn vorige leven altijd in een zeer goed klimaat heeft gereden. Er is nooit aan de auto gelast en zelfs het lakwerk bestaat grotendeels uit de eerste lak. De Plymouth Fury VIP wordt aangedreven door de krachtige 6.3 Liter, V8 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak.

Zoals de logo’s op deze auto al verklappen gaat het hier om een gelimiteerde VIP-uitvoering van de Plymouth Fury. De Fury VIP is in een beperkte mate geleverd en heeft diverse opties die hem van een gewone Plymouth Fury onderscheiden. Opties van de VIP-uitvoering bestaan onder andere uit extra chroomwerk, luxe bekleding met armsteunen, spats over de achterwielen, radio, deluxe stuurwiel, elektrische klok en een met vinyl bekleed dak. Verder is deze klassieker ook uitgerust met de originele airconditioning zodat u heerlijk koel blijft tijdens het rijden.

Vanwege de originele staat van het voertuig heeft zowel het lakwerk als het interieur hier en daar gebruikssporen.

Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object