No. 80460803

Sold
Maserati - Quattroporte III 4900 - 1985
Final bid
€ 9,450
7 weeks ago

Maserati - Quattroporte III 4900 - 1985

Mooie en zeer bijzondere Maserati Quattroporte 4III 4900 uit 1985. Slechts 2025 exemplaren werden van dit typische eind jaren ‘70 icoon nog met de hand gebouwd. De Maserati heeft net een nieuwe APK keuring gehad welke tot 11-2025 geldig is. Tevens is de olie ververst en zijn de bougies vervangen en is er een nieuw luchtfilter en brandstoffilter geplaatst aangezien de auto een jaar of 6 heeft stil gestaan. Ook is de benzine tank gereinigd en gevuld met verse 98 octaan benzine. Helaas is de tankmeter in de tank defect en dient dan ook vervangen te worden. Verder is het is raadzaam om de carburateurs te reinigen en af te stellen, de auto start en rijd maar het kan vloeiender. De remmen zijn matig door het lange stil staan. De lak is in nog goede staat met een enkele imperfectie en zeer kleine roest blisters. De motorkap heeft een doffe plek welke goed gepolijst of bijgewerkt moet worden. Het interieur is voor de leeftijd in goede staat maar het leer is iets droog. De Quattroporte is voorzien van de iconische Campagnolo velgen met de Michelin XWX banden met nog zeer goed profiel. De airco werkt niet en zal nagekeken moeten worden. De brandstofpomp is vervangen door een aftermarket pomp welke prima werkt en zo weer door een origineel exemplaar vervangen kan worden. Opties: Leer, elektrische stoelen, cruise controle, airco, centrale vergrendeling, luxe armsteun, stuurbekrachtiging, lederen stuurwiel, elektrische spiegels, radio. De uitlaat is voorzien van katalysatoren die niet meer werken. Kortom een zeer leuke auto met veel potentie die nog wat aandacht behoeft. ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’ De auto kan bezichtigd worden in Doezum, Nederland.

No. 80460803

Sold
Maserati - Quattroporte III 4900 - 1985

Maserati - Quattroporte III 4900 - 1985

Mooie en zeer bijzondere Maserati Quattroporte 4III 4900 uit 1985.

Slechts 2025 exemplaren werden van dit typische eind jaren ‘70 icoon nog met de hand gebouwd.

De Maserati heeft net een nieuwe APK keuring gehad welke tot 11-2025 geldig is. Tevens is de olie ververst en zijn de bougies vervangen en is er een nieuw luchtfilter en brandstoffilter geplaatst aangezien de auto een jaar of 6 heeft stil gestaan. Ook is de benzine tank gereinigd en gevuld met verse 98 octaan benzine.

Helaas is de tankmeter in de tank defect en dient dan ook vervangen te worden. Verder is het is raadzaam om de carburateurs te reinigen en af te stellen, de auto start en rijd maar het kan vloeiender.

De remmen zijn matig door het lange stil staan. De lak is in nog goede staat met een enkele imperfectie en zeer kleine roest blisters. De motorkap heeft een doffe plek welke goed gepolijst of bijgewerkt moet worden.

Het interieur is voor de leeftijd in goede staat maar het leer is iets droog.

De Quattroporte is voorzien van de iconische Campagnolo velgen met de Michelin XWX banden met nog zeer goed profiel. De airco werkt niet en zal nagekeken moeten worden. De brandstofpomp is vervangen door een aftermarket pomp welke prima werkt en zo weer door een origineel exemplaar vervangen kan worden.

Opties:

Leer, elektrische stoelen, cruise controle, airco, centrale vergrendeling, luxe armsteun, stuurbekrachtiging, lederen stuurwiel, elektrische spiegels, radio.

De uitlaat is voorzien van katalysatoren die niet meer werken.

Kortom een zeer leuke auto met veel potentie die nog wat aandacht behoeft.

‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

De auto kan bezichtigd worden in Doezum, Nederland.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object