No. 82488375

No longer available
Jeep - Wagoneer - 1977
Bidding closed
5 weeks ago

Jeep - Wagoneer - 1977

Jeep Wagoneer | 5.9 Ltr, V8 | 4-deurs | 1977 Highlights: - 5.9 liter V8 - Vierdeurs Wagoneer - Wit lakwerk met houten sierstrips - Dakdragers Wij bieden te koop aan deze leuke Jeep Wagoneer uit 1977, ook wel de pionier van het SUV-segment genoemd. De Wagoneer die we hier te koop aanbieden is de eerste uit de 4-deurs serie en is afkomstig van een liefhebber en bekende klant. Hij wordt aangedreven door een 5.9 liter V8 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak. Zoals u op de foto’s kunt zien verkeert deze Wagoneer in een goede staat, met hier en daar wat kleine gebruikssporen in het lakwerk en oneffenheden in het chroomwerk. De Jeep is uitgevoerd in een periodecorrect wit lakwerk en heeft de bekende houten sierstrips op de zijkant. Het interieur is uitgerust met bruine kunstlederen bekleding en heeft ook wat kleine gebruikssporen. Bent u op zoek naar een leuke rijdersauto? Dan is deze Jeep Wagoneer de auto voor u. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Duits kenteken. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

No. 82488375

No longer available
Jeep - Wagoneer - 1977

Jeep - Wagoneer - 1977

Jeep Wagoneer | 5.9 Ltr, V8 | 4-deurs | 1977

Highlights:

- 5.9 liter V8
- Vierdeurs Wagoneer
- Wit lakwerk met houten sierstrips
- Dakdragers

Wij bieden te koop aan deze leuke Jeep Wagoneer uit 1977, ook wel de pionier van het SUV-segment genoemd. De Wagoneer die we hier te koop aanbieden is de eerste uit de 4-deurs serie en is afkomstig van een liefhebber en bekende klant. Hij wordt aangedreven door een 5.9 liter V8 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak.

Zoals u op de foto’s kunt zien verkeert deze Wagoneer in een goede staat, met hier en daar wat kleine gebruikssporen in het lakwerk en oneffenheden in het chroomwerk.

De Jeep is uitgevoerd in een periodecorrect wit lakwerk en heeft de bekende houten sierstrips op de zijkant. Het interieur is uitgerust met bruine kunstlederen bekleding en heeft ook wat kleine gebruikssporen.

Bent u op zoek naar een leuke rijdersauto? Dan is deze Jeep Wagoneer de auto voor u.

Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Duits kenteken.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object