No. 82626129

No longer available
Mercedes-Benz - 500 SEC - 1990
Bidding closed
2 weeks ago

Mercedes-Benz - 500 SEC - 1990

De auto is technisch in orde alles werkt zoals het moet. Het elektrische dak, de 4 elektrische ramen en de elektrische stoelverstelling en stoelverwarming werken ook zoals het moet. Motorisch is het starten en lopen zonder bijgeluiden. De motor loopt netjes op alle 8 cilinders zonder te schommelen. Transmissie schakelt zeer soepel door en geeft bij acceleratie een goede koppeloverbrenging en reageert vlot op het veranderen van voor naar achteruit schakelen. Ook het doorschakelen gaat heel soepel. In 2020 heeft deze Mercedes groot onderhoud gehad en sindsdien is de auto stilgezet in een verwarmde loods. Zoals te zien op de fotos van de facturen heeft de auto niet veel meer gereden met de nieuwe onderdelen. Alle opties en functies werken zoals het moet. De auto is de afgelopen 20 jaar in onderhoud geweest bij een Mercedes specialist (van Keulen Soest) en heeft altijd netjes zijn onderhoud gehad. De auto werd zomers gebruikt voor lange vakantieritten en heeft voor de rest binnen gestaan. Recent APK gekeurd. Er moesten voor de keuring alleen 2 nieuwe ruitenwisserbladen op. Kortom een zeer nette en betrouwbare Mercedes 500 SEC voor nog jarenlang rijplezier. 5 taxatie rapporten zijn aanwezig van 2015 t/m 2020 met jaarlijks oplopende waardestijging laatste taxatie op 13-10-2020 getaxeerd op €15.500,- Kilometerstand 296.796 en na de taxatie is er nog geen 300 km mee gereden. Momenteel staat de kilometerstand op 297.012. De auto is te bezichtigen in Soest,Nederland Extra uitrusting: Afneembare trekhaak, deze is niet op de fotos te zien (trekhaakkogel zit in kofferruimte) en kan zo gemonteerd worden.

No. 82626129

No longer available
Mercedes-Benz - 500 SEC - 1990

Mercedes-Benz - 500 SEC - 1990

De auto is technisch in orde alles werkt zoals het moet.

Het elektrische dak, de 4 elektrische ramen en de elektrische stoelverstelling en stoelverwarming werken ook zoals het moet.

Motorisch is het starten en lopen zonder bijgeluiden. De motor loopt netjes op alle 8 cilinders zonder te schommelen.

Transmissie schakelt zeer soepel door en geeft bij acceleratie een goede koppeloverbrenging en reageert vlot op het veranderen van voor naar achteruit schakelen. Ook het doorschakelen gaat heel soepel.

In 2020 heeft deze Mercedes groot onderhoud gehad en sindsdien is de auto stilgezet in een verwarmde loods. Zoals te zien op de fotos van de facturen heeft de auto niet veel meer gereden met de nieuwe onderdelen.

Alle opties en functies werken zoals het moet.

De auto is de afgelopen 20 jaar in onderhoud geweest bij een Mercedes specialist (van Keulen Soest) en heeft altijd netjes zijn onderhoud gehad.

De auto werd zomers gebruikt voor lange vakantieritten en heeft voor de rest binnen gestaan.

Recent APK gekeurd. Er moesten voor de keuring alleen 2 nieuwe ruitenwisserbladen op.

Kortom een zeer nette en betrouwbare Mercedes 500 SEC voor nog jarenlang rijplezier.

5 taxatie rapporten zijn aanwezig van 2015 t/m 2020 met jaarlijks oplopende waardestijging laatste taxatie op 13-10-2020 getaxeerd op €15.500,- Kilometerstand 296.796 en na de taxatie is er nog geen 300 km mee gereden. Momenteel staat de kilometerstand op 297.012.

De auto is te bezichtigen in Soest,Nederland

Extra uitrusting: Afneembare trekhaak, deze is niet op de fotos te zien (trekhaakkogel zit in kofferruimte) en kan zo gemonteerd worden.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object