No. 83268595

No longer available
Lancia - Flaminia GTL 2.8 Touring - 1964
Bidding closed
3 weeks ago

Lancia - Flaminia GTL 2.8 Touring - 1964

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Eerste registratie voor gebruik op de weg is 1968 volgens de bijgeleverde Franse Carte Gris, bouwjaar is 1964. Slechts 300 stuks van gemaakt. De auto is grotendeels compleet. Uitstekende basis voor een hoogstaande restauratie. De aluminium carrosserie van Carrozzeria Touring is al helemaal ontdaan van alle verf en is klaar voor een nieuwe laklaag. De body behoeft weinig aandacht meer. De deuren zijn aanwezig, evenals het volledige interieur, inclusief tapijten. De tapijten zijn in een gebruikte staat, dus afhankelijk van de mate van restaureren zou het wellicht de voorkeur kunnen genieten nieuwe tapijten te laten vervaardigen. De 2.8 V6 motor is compleet. De bumpers en sierlijsten zijn aanwezig en het chroom is in nette staat. Bij het zien van de aluminium carrosserie en de korte wielbasis is al duidelijk dat dit project alle potentie heeft om een terug te keren als een topexemplaar.

No. 83268595

No longer available
Lancia - Flaminia GTL 2.8 Touring - 1964

Lancia - Flaminia GTL 2.8 Touring - 1964

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Eerste registratie voor gebruik op de weg is 1968 volgens de bijgeleverde Franse Carte Gris, bouwjaar is 1964.

Slechts 300 stuks van gemaakt. De auto is grotendeels compleet. Uitstekende basis voor een hoogstaande restauratie.

De aluminium carrosserie van Carrozzeria Touring is al helemaal ontdaan van alle verf en is klaar voor een nieuwe laklaag. De body behoeft weinig aandacht meer.

De deuren zijn aanwezig, evenals het volledige interieur, inclusief tapijten. De tapijten zijn in een gebruikte staat, dus afhankelijk van de mate van restaureren zou het wellicht de voorkeur kunnen genieten nieuwe tapijten te laten vervaardigen.

De 2.8 V6 motor is compleet. De bumpers en sierlijsten zijn aanwezig en het chroom is in nette staat.

Bij het zien van de aluminium carrosserie en de korte wielbasis is al duidelijk dat dit project alle potentie heeft om een terug te keren als een topexemplaar.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object