No. 83310121

No longer available
Alfa Romeo - Duetto 1600 Spider - 1967
Bidding closed
3 weeks ago

Alfa Romeo - Duetto 1600 Spider - 1967

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Dit betreft een originele en ongerestaureerde Duetto met een puntgave en originele carrosserie. Komt van tweede eigenaar – van een liefhebber die de Alfa reed in het zonnige Santa Barbara, Californië. Het warme en droge klimaat heeft veel goeds gedaan met dit exemplaar. Er is bijvoorbeeld nooit aan deze Alfa Romeo gelast en hoewel de lak oud is, past dit bij de originele en ongerestaureerde staat van dit exemplaar. Dit geldt ook voor het chroomwerk zoals de bumpers en wieldoppen. De auto oogt in zijn geheel dan ook representatief. Het interieur is ook zeer origineel te noemen en de bekleding van de stoelen, de deurpanelen, het instrumentarium en het dashboard zijn daar mooie voorbeelden van. Het geheel ziet er, gezien de ongerestaureerde staat, netjes uit. Onder de motorkap is de algehele staat ook origineel. Dit exemplaar rijdt naar behoren. De motor loopt rustig, de versnellingsbak laat zich vlot bedienen en de remmen voelen, mede door de schijfremmen, veilig en goed aan. Bij deze auto leveren we diverse documentatie waaronder (werkplaats)handleidingen.

No. 83310121

No longer available
Alfa Romeo - Duetto 1600 Spider - 1967

Alfa Romeo - Duetto 1600 Spider - 1967

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Dit betreft een originele en ongerestaureerde Duetto met een puntgave en originele carrosserie.

Komt van tweede eigenaar – van een liefhebber die de Alfa reed in het zonnige Santa Barbara, Californië. Het warme en droge klimaat heeft veel goeds gedaan met dit exemplaar.

Er is bijvoorbeeld nooit aan deze Alfa Romeo gelast en hoewel de lak oud is, past dit bij de originele en ongerestaureerde staat van dit exemplaar. Dit geldt ook voor het chroomwerk zoals de bumpers en wieldoppen.

De auto oogt in zijn geheel dan ook representatief.

Het interieur is ook zeer origineel te noemen en de bekleding van de stoelen, de deurpanelen, het instrumentarium en het dashboard zijn daar mooie voorbeelden van.

Het geheel ziet er, gezien de ongerestaureerde staat, netjes uit.

Onder de motorkap is de algehele staat ook origineel.

Dit exemplaar rijdt naar behoren. De motor loopt rustig, de versnellingsbak laat zich vlot bedienen en de remmen voelen, mede door de schijfremmen, veilig en goed aan.

Bij deze auto leveren we diverse documentatie waaronder (werkplaats)handleidingen.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object