No. 83342115

No longer available
Mercedes-Benz - 380 SL - 1984
Bidding closed
5 weeks ago

Mercedes-Benz - 380 SL - 1984

Waanzinnig originele 380 SL met prachtig echt lederen interieur, alles straalt je nog tegemoet, weinig mijlen, ingevulde boekjes en een perfcte carfax (zie foto's) , dus beslist een uitzonderlijk gaaf en origineel exemplaar zoals je ze maar zelden tegenkomt. Zelfs de originele windowsticker en gereedschapsset zijn aanwezig. Nieuw geleverd in Santa Monica, mooier kun je het niet hebben. Ook de zwarte stoffen kap verkeert in een perfecte conditie en een mooie hardtop is uiteraard aanwezig. Goed onderhouden, volledig roestvrij en voor 90% in de originele lak, met recht een uitzonderlijke W 107. Prachtig in de originele lak, gave en vrijwel smetteloze leren bekleding, mooi houtwerk, aan alles is te zien dat hier iemand heel zuinig op is geweest. Start op slag, loopt als een Zwitsers uurwerk, rijdt subliem, schakelt onmerkbaar over, remt en stuurt spelingsvrij als een nieuwe auto. De uitlaat lekt iets in het midden, veel meer is er niet op aan te merken. Zelfs de radio speelt en de tempomaat werkt, met recht een uitzonderlijk exemplaar! Wordt geleverd met een Amerikaanse title en invoerdocument waaruit blijkt dat alle belastingen zijn voldaan. We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. Deze bijzondere Mercedes 380 SL is te zien en/of op te halen in Herkenbosch/Nederland.

No. 83342115

No longer available
Mercedes-Benz - 380 SL - 1984

Mercedes-Benz - 380 SL - 1984

Waanzinnig originele 380 SL met prachtig echt lederen interieur, alles straalt je nog tegemoet, weinig mijlen, ingevulde boekjes en een perfcte carfax (zie foto's) , dus beslist een uitzonderlijk gaaf en origineel exemplaar zoals je ze maar zelden tegenkomt.

Zelfs de originele windowsticker en gereedschapsset zijn aanwezig.
Nieuw geleverd in Santa Monica, mooier kun je het niet hebben.
Ook de zwarte stoffen kap verkeert in een perfecte conditie en een mooie hardtop is uiteraard aanwezig.

Goed onderhouden, volledig roestvrij en voor 90% in de originele lak, met recht een uitzonderlijke W 107.

Prachtig in de originele lak, gave en vrijwel smetteloze leren bekleding, mooi houtwerk, aan alles is te zien dat hier iemand heel zuinig op is geweest.
Start op slag, loopt als een Zwitsers uurwerk, rijdt subliem, schakelt onmerkbaar over, remt en stuurt spelingsvrij als een nieuwe auto. De uitlaat lekt iets in het midden, veel meer is er niet op aan te merken.
Zelfs de radio speelt en de tempomaat werkt, met recht een uitzonderlijk exemplaar!

Wordt geleverd met een Amerikaanse title en invoerdocument waaruit blijkt dat alle belastingen zijn voldaan.

We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Deze bijzondere Mercedes 380 SL is te zien en/of op te halen in Herkenbosch/Nederland.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object