No. 83824887

Sold
Mini - Cooper S - NO RESERVE - 2003
Final bid
€ 4,003
4 weeks ago

Mini - Cooper S - NO RESERVE - 2003

NO RESERVE VEILING, DE AUTO WORDT DUS SOWIESO VERKOCHT Leuke en super sportieve Mini Cooper S, met veel opties. Hij heeft een originele 1.6 liter 16V motor met Supercharger (daarom Cooper S), handgeschakelde zesversnellingsbak. Documenten: Deze Mini werd in 2003 nieuw geleverd in Nederland, hij heeft dus een Nederlandse registratie. De kilometerstand is volledig aantoonbaar. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De APK is geldig tot 31 januari 2025. Carrosserie: Deze Cooper S heeft een prachtige diepzwarte lak, dit is de originele kleur. Qua roest is deze auto bovengemiddeld goed, op de bekende Mini plekken (achterklep, rond de achterlichten etc) heeft de auto ook geen roest. De onderzijde is ook zo netjes, echt een keurige auto. Technisch: De Mini is altijd netjes onderhouden, in 2023 is groot onderhoud gedaan, ook de supercharger heeft een service gehad. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden. De airconditioning werkt prima. Na het starten gaan de controlelampjes uit, zoals het hoort. Interieur: Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, heel erg netjes, de stoelen en achterbank en deurpanelen zijn in nette toestand. Er zijn diverse leuke details aangebracht, en vorig jaar is een nieuwe, diepzwarte hemelbekleding gemonteerd. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 83824887

Sold
Mini - Cooper S - NO RESERVE - 2003

Mini - Cooper S - NO RESERVE - 2003

NO RESERVE VEILING, DE AUTO WORDT DUS SOWIESO VERKOCHT

Leuke en super sportieve Mini Cooper S, met veel opties. Hij heeft een originele 1.6 liter 16V motor met Supercharger (daarom Cooper S), handgeschakelde zesversnellingsbak.

Documenten:
Deze Mini werd in 2003 nieuw geleverd in Nederland, hij heeft dus een Nederlandse registratie. De kilometerstand is volledig aantoonbaar. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De APK is geldig tot 31 januari 2025.

Carrosserie:
Deze Cooper S heeft een prachtige diepzwarte lak, dit is de originele kleur. Qua roest is deze auto bovengemiddeld goed, op de bekende Mini plekken (achterklep, rond de achterlichten etc) heeft de auto ook geen roest. De onderzijde is ook zo netjes, echt een keurige auto.

Technisch:
De Mini is altijd netjes onderhouden, in 2023 is groot onderhoud gedaan, ook de supercharger heeft een service gehad. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden. De airconditioning werkt prima. Na het starten gaan de controlelampjes uit, zoals het hoort.

Interieur:
Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, heel erg netjes, de stoelen en achterbank en deurpanelen zijn in nette toestand. Er zijn diverse leuke details aangebracht, en vorig jaar is een nieuwe, diepzwarte hemelbekleding gemonteerd.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object