No. 84148457

Sold
Mini - Cooper S Works kit - NO RESERVE - 2003
Final bid
€ 4,201
2 weeks ago

Mini - Cooper S Works kit - NO RESERVE - 2003

Leuke en super sportieve Mini Cooper S met originele John Cooper WORKS-kit, hij is van bouwjaar 2003, met diverse opties, gedeeltelijk leren bekleding, Xenon verlichting, volautomatische climatronic enzovoort. Hij heeft een originele 1.6 liter 16V motor met Supercharger (daarom Cooper S), handgeschakelde zesversnellingsbak. Documenten: Deze Mini kwam in werd nieuw geleverd in Duitsland, en kwam in 2012 naar Nederland, hij heeft een Nederlandse registratie. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De APK is geldig tot 19 april 2025. Carrosserie: Deze Cooper S heeft een mooie, originele felblauwe kleur. Qua roest is deze auto bovengemiddeld goed, de onderzijde is ook zo netjes, echt een keurige auto. Aan de voorzijde een paar plekjes veroorzaakt door steenslag, overall een erg mooie auto. Technisch: De Mini is altijd netjes onderhouden. Goede banden van 17 inch zijn gemonteerd op de originele Mini Cooper S velgen. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden. Puntje van aandacht is het rechterraam dat niet opent, en het linkerdeur mechanisme werkt af en toe niet. Interieur: Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, erg netjes, de hemelbekleding (een zwak punt bij de Mini’s is erg netjes. De deurpanelen zijn erg mooi, helaas een beetje instapslijtage op de wang van de linker bestuurdersstoel. Opmerkelijk is de uitgebreide boordcomputer en de ingebouwde navigatie, hiermee onderscheidt deze Mini zich van de normalere versies. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 84148457

Sold
Mini - Cooper S Works kit - NO RESERVE - 2003

Mini - Cooper S Works kit - NO RESERVE - 2003

Leuke en super sportieve Mini Cooper S met originele John Cooper WORKS-kit, hij is van bouwjaar 2003, met diverse opties, gedeeltelijk leren bekleding, Xenon verlichting, volautomatische climatronic enzovoort. Hij heeft een originele 1.6 liter 16V motor met Supercharger (daarom Cooper S), handgeschakelde zesversnellingsbak.

Documenten:
Deze Mini kwam in werd nieuw geleverd in Duitsland, en kwam in 2012 naar Nederland, hij heeft een Nederlandse registratie. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De APK is geldig tot 19 april 2025.

Carrosserie:
Deze Cooper S heeft een mooie, originele felblauwe kleur. Qua roest is deze auto bovengemiddeld goed, de onderzijde is ook zo netjes, echt een keurige auto. Aan de voorzijde een paar plekjes veroorzaakt door steenslag, overall een erg mooie auto.

Technisch:
De Mini is altijd netjes onderhouden. Goede banden van 17 inch zijn gemonteerd op de originele Mini Cooper S velgen. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden. Puntje van aandacht is het rechterraam dat niet opent, en het linkerdeur mechanisme werkt af en toe niet.

Interieur:
Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, erg netjes, de hemelbekleding (een zwak punt bij de Mini’s is erg netjes. De deurpanelen zijn erg mooi, helaas een beetje instapslijtage op de wang van de linker bestuurdersstoel. Opmerkelijk is de uitgebreide boordcomputer en de ingebouwde navigatie, hiermee onderscheidt deze Mini zich van de normalere versies.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object