No. 84471117

No longer available
Rolls-Royce - Silver Seraph - 27.709 mi - 1999
Bidding closed
4 weeks ago

Rolls-Royce - Silver Seraph - 27.709 mi - 1999

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Rolls-Royce Silver Seraph 1999 Deze Rollys-Royce Silver Seraph verkeert in nette staat en heeft een erg lage kilometerstand. De Silver Seraph werd geïntroduceerd op de Autosalon van Genève op 3 maart 1998. Het betreft 1 van de 1570 geproduceerde exemplaren welke tussen 1998 en 2002 met de hand zijn geproduceerd in de fabriek in Crewe. De Silver Seraph was toentertijd de meest verfijnde en technisch geavanceerde auto ter wereld. Aangedreven door een 322pk sterke V12 motor waarvan de kracht wordt overgebracht op de achterwielen via een automatische versnellingsbak met 5 versnellingen maakt rijden een waar genot. De motor betreft van origine een 5.4L V12 van BMW, welke is verder ontwikkeld door een team van Rolls-Royce en BMW ingenieurs. Het rijgedrag is zeer verfijnd, de auto heeft een geweldige weglegging, maar ook zeker een snelle acceleratie. De auto komt van origine uit California in Amerika, waar de volledige mileage is bijgehouden en welke is terug te zien op de Carfax. Hieruit is ook op te maken dat het een schadevrij voertuig is welke regelmatig onderhoud heeft gehad. Het aantal eigenaren voordat de auto naar Nederland is gehaald halverwege 2022 betreft 1. De algemene staat van de auto is goed, de auto vertoont normale gebruikssporen. De carrosserie en lak van de auto zijn nog goed, vertonen normale gebruikssporen. De auto heeft dit moment een Nederlands kenteken, voor export kunnen we een exportdocument opmaken. Transport kunnen we in overleg ook regelen. #HVLcampaign

No. 84471117

No longer available
Rolls-Royce - Silver Seraph - 27.709 mi - 1999

Rolls-Royce - Silver Seraph - 27.709 mi - 1999

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Rolls-Royce Silver Seraph 1999

Deze Rollys-Royce Silver Seraph verkeert in nette staat en heeft een erg lage kilometerstand. De Silver Seraph werd geïntroduceerd op de Autosalon van Genève op 3 maart 1998.

Het betreft 1 van de 1570 geproduceerde exemplaren welke tussen 1998 en 2002 met de hand zijn geproduceerd in de fabriek in Crewe. De Silver Seraph was toentertijd de meest verfijnde en technisch geavanceerde auto ter wereld.

Aangedreven door een 322pk sterke V12 motor waarvan de kracht wordt overgebracht op de achterwielen via een automatische versnellingsbak met 5 versnellingen maakt rijden een waar genot. De motor betreft van origine een 5.4L V12 van BMW, welke is verder ontwikkeld door een team van Rolls-Royce en BMW ingenieurs.

Het rijgedrag is zeer verfijnd, de auto heeft een geweldige weglegging, maar ook zeker een snelle acceleratie. De auto komt van origine uit California in Amerika, waar de volledige mileage is bijgehouden en welke is terug te zien op de Carfax. Hieruit is ook op te maken dat het een schadevrij voertuig is welke regelmatig onderhoud heeft gehad. Het aantal eigenaren voordat de auto naar Nederland is gehaald halverwege 2022 betreft 1.

De algemene staat van de auto is goed, de auto vertoont normale gebruikssporen. De carrosserie en lak van de auto zijn nog goed, vertonen normale gebruikssporen.

De auto heeft dit moment een Nederlands kenteken, voor export kunnen we een exportdocument opmaken.

Transport kunnen we in overleg ook regelen.

#HVLcampaign

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object