No. 84690475

Sold
Volkswagen - Ruska Buggy - 1973
Final bid
€ 4,201
3 weeks ago

Volkswagen - Ruska Buggy - 1973

Wij bieden te koop aan deze leuke en opvallende Volkswagen Ruska Buggy uit 1973. De firma Ruska bouwde in de jaren 70 diverse buggys op basis van een Volkswagen Kever Chassis. De klassieker die we hier aanbieden is een zogenaamde 'Ruska Classic'. De auto rijdt, remt en schakelt en wordt aangedreven door een 1500cc 4-cilinder Volkswagen motor. Hij is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. Het bruine lakwerk vertoont hier en daar gebruikssporen en ook de carrosserie heeft lichte beschadigingen. Het interieur heeft beigekleurig tapijt en bruine kunstlederen bekleding. De bekleding is verouderd en heeft een aantal scheuren in de stoelen. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken (kleiweg 1 in Waalwijk). Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84690475

Sold
Volkswagen - Ruska Buggy - 1973

Volkswagen - Ruska Buggy - 1973

Wij bieden te koop aan deze leuke en opvallende Volkswagen Ruska Buggy uit 1973. De firma Ruska bouwde in de jaren 70 diverse buggys op basis van een Volkswagen Kever Chassis. De klassieker die we hier aanbieden is een zogenaamde 'Ruska Classic'.

De auto rijdt, remt en schakelt en wordt aangedreven door een 1500cc 4-cilinder Volkswagen motor. Hij is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak.

Het bruine lakwerk vertoont hier en daar gebruikssporen en ook de carrosserie heeft lichte beschadigingen.

Het interieur heeft beigekleurig tapijt en bruine kunstlederen bekleding. De bekleding is verouderd en heeft een aantal scheuren in de stoelen.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken (kleiweg 1 in Waalwijk). Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object