No. 84711257

No longer available
BMW - 3.0 CS E9 - 1971
Bidding closed
3 weeks ago

BMW - 3.0 CS E9 - 1971

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** BMW 3.0 CS | Gerestaureerd in verleden | Europese auto | Handgeschakeld | 1971 Highlights: - Gerestaureerd in het verleden - Nieuw geleverd in Duitsland - 3.0 liter 6-cilinder motor - Handgeschakelde versnellingsbak - Schuifdak Wij bieden te koop aan deze prachtige BMW 3.0 CS uit 1971. De BMW is afkomstig uit een privéverzameling oldtimers van een bekende klant van E&R Classics. Het gaat hier om een originele Europese auto die nieuw geleverd is in Duitsland en in het verleden is gerestaureerd. De BMW 3.0 CS wordt aangedreven door de krachtige 3.0 liter 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak. De BMW 3.0 CS die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een zilvergrijs lakwerk dat helemaal past bij een jaren 70 BMW en erg mooi combineert met de BBS velgen en het donkerblauwe interieur. Het interieur verkeert in een nette, originele staat en beschikt over donkerblauwe stoffen bekleding, een dashboard met houtinleg en periodecorrecte radio. De BMW is tevens uitgerust met een schuifdak zodat u kunt genieten van de buitenlucht tijdens het rijden. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Duits kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84711257

No longer available
BMW - 3.0 CS E9 - 1971

BMW - 3.0 CS E9 - 1971

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

BMW 3.0 CS | Gerestaureerd in verleden | Europese auto | Handgeschakeld | 1971

Highlights:

- Gerestaureerd in het verleden
- Nieuw geleverd in Duitsland
- 3.0 liter 6-cilinder motor
- Handgeschakelde versnellingsbak
- Schuifdak


Wij bieden te koop aan deze prachtige BMW 3.0 CS uit 1971. De BMW is afkomstig uit een privéverzameling oldtimers van een bekende klant van E&R Classics. Het gaat hier om een originele Europese auto die nieuw geleverd is in Duitsland en in het verleden is gerestaureerd. De BMW 3.0 CS wordt aangedreven door de krachtige 3.0 liter 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak.


De BMW 3.0 CS die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een zilvergrijs lakwerk dat helemaal past bij een jaren 70 BMW en erg mooi combineert met de BBS velgen en het donkerblauwe interieur. Het interieur verkeert in een nette, originele staat en beschikt over donkerblauwe stoffen bekleding, een dashboard met houtinleg en periodecorrecte radio. De BMW is tevens uitgerust met een schuifdak zodat u kunt genieten van de buitenlucht tijdens het rijden.


Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Duits kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object