No. 84872009

No longer available
Volkswagen - Kever Ragtop ovali - 1957
Bidding closed
2 weeks ago

Volkswagen - Kever Ragtop ovali - 1957

Volkswagen Kever Ovaal Ragtop | Leuke Rijdersauto | 1957 Highlights: - Originele Ragtop - Leuke rijdersauto - 1500cc 4-cilinder motor - Schijfremmen voor - Fuchs velgen Wij bieden te koop aan deze leuke Volkswagen Kever Ovaal Ragtop uit 1957. Het gaat hier om een originele Ragtop die in het verleden door een hobbyist is gerestaureerd. Het is een leuke rijdersauto die met zijn 1500cc 4-cilinder motor en kenmerkende Kever-geluid voor een geweldige rijbeleving zorgt. De Kever is tevens voorzien van schijfremmen voor die zorgen voor extra rijcomfort. De Kever Ovaal Ragtop die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in een zeer smaakvolle kleurcombinatie. Het bruine lakwerk combineert erg goed met het chroomwerk en heeft hier en daar wat scheurtjes en kleine gebruikssporen rondom. Hij staat op een set Fuchs velgen die de Kever een onderscheidend karakter geven. Het tan-kleurige interieur verkeert in een nette staat en zorgt voor een bijzondere kleurstelling in combinatie met het lakwerk. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

No. 84872009

No longer available
Volkswagen - Kever Ragtop ovali - 1957

Volkswagen - Kever Ragtop ovali - 1957

Volkswagen Kever Ovaal Ragtop | Leuke Rijdersauto | 1957

Highlights:

- Originele Ragtop
- Leuke rijdersauto
- 1500cc 4-cilinder motor
- Schijfremmen voor
- Fuchs velgen

Wij bieden te koop aan deze leuke Volkswagen Kever Ovaal Ragtop uit 1957. Het gaat hier om een originele Ragtop die in het verleden door een hobbyist is gerestaureerd. Het is een leuke rijdersauto die met zijn 1500cc 4-cilinder motor en kenmerkende Kever-geluid voor een geweldige rijbeleving zorgt. De Kever is tevens voorzien van schijfremmen voor die zorgen voor extra rijcomfort.

De Kever Ovaal Ragtop die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in een zeer smaakvolle kleurcombinatie. Het bruine lakwerk combineert erg goed met het chroomwerk en heeft hier en daar wat scheurtjes en kleine gebruikssporen rondom. Hij staat op een set Fuchs velgen die de Kever een onderscheidend karakter geven. Het tan-kleurige interieur verkeert in een nette staat en zorgt voor een bijzondere kleurstelling in combinatie met het lakwerk.

Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Nederlands kenteken.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object