No. 85165377

No longer available
Porsche - 911 Carrera Cabriolet - 1984
Bidding closed
2 weeks ago

Porsche - 911 Carrera Cabriolet - 1984

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Zeer mooie en grotendeels originele Porsche 911 3.2 Carrera cabrio. Wat een prachtige combinatie Chiffonweiss met een braun interieur afgewerkt met een bruine kap! Zodra je in de sportstoelen zakt en het bruin lederen stuurwiel vastpakt, waan je je direct terug naar de jaren 80! De auto is nieuw geleverd in Amerika en in 2015 naar Nederland geïmporteerd. De auto verkeert in een grotendeels originele staat en is voorzien van de originele matching number motor en versnellingsbak. Ook het lakwerk is grotendeels origineel (wij hebben de kofferklep en de bumpers gespoten i.v.m. krassen) Het interieur is geheel origineel, en alles verkeert in een erg goede staat. De documentatie toont aan dat de mijlenstand van 83.483 de originele mijlenstand is! Auto heeft in 2022 een grote onderhoudsbeurt van ruim € 10.000,- gehad! De auto komt met een geboortecertificaat, diverse boekjes en veel documentatie! #HVLcampaign

No. 85165377

No longer available
Porsche - 911 Carrera Cabriolet - 1984

Porsche - 911 Carrera Cabriolet - 1984

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Zeer mooie en grotendeels originele Porsche 911 3.2 Carrera cabrio.
Wat een prachtige combinatie Chiffonweiss met een braun interieur afgewerkt met een bruine kap! Zodra je in de sportstoelen zakt en het bruin lederen stuurwiel vastpakt, waan je je direct terug naar de jaren 80!

De auto is nieuw geleverd in Amerika en in 2015 naar Nederland geïmporteerd. De auto verkeert in een grotendeels originele staat en is voorzien van de originele matching number motor en versnellingsbak. Ook het lakwerk is grotendeels origineel (wij hebben de kofferklep en de bumpers gespoten i.v.m. krassen) Het interieur is geheel origineel, en alles verkeert in een erg goede staat.
De documentatie toont aan dat de mijlenstand van 83.483 de originele mijlenstand is!

Auto heeft in 2022 een grote onderhoudsbeurt van ruim € 10.000,- gehad!

De auto komt met een geboortecertificaat, diverse boekjes en veel documentatie!

#HVLcampaign

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object