No. 85165399

No longer available
Porsche - 912 - 1966
Bidding closed
2 weeks ago

Porsche - 912 - 1966

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Voorzien van de matching number dog-log versnellingsbak! De auto is nieuw geleverd in Amerika en in 2010 naar Nederland geïmporteerd. De auto verkeert in een grotendeels originele staat en is voorzien van de originele matching number motor en versnellingsbak. Het lakwerk is in Nederland volledig overgespoten en alle plaatwerkdelen deuren, motor en kofferklep hebben de laatste 3 cijfers van het chassisnummer er nog in staan! (super origineel dus!) Het interieur is origineel, en alles verkeert in een erg goede staat. Het originele stuurwiel is bij de auto aanwezig. De auto weet een ieder te verbazen met z'n fantastische rijeigenschappen, soepel schakelen, een fijne best pittige motor en een perfect gewichtsverdeling maken dit een échte rijdersauto! (misschien nog wel beter dan een 911) De auto is top onderhouden in het is zo instappen en rijden! Top auto! De auto komt met een Porsche geboortecertificaat, diverse boekjes en heel veel documentatie. #HVLcampaign

No. 85165399

No longer available
Porsche - 912 - 1966

Porsche - 912 - 1966

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Voorzien van de matching number dog-log versnellingsbak!

De auto is nieuw geleverd in Amerika en in 2010 naar Nederland geïmporteerd. De auto verkeert in een grotendeels originele staat en is voorzien van de originele matching number motor en versnellingsbak. Het lakwerk is in Nederland volledig overgespoten en alle plaatwerkdelen deuren, motor en kofferklep hebben de laatste 3 cijfers van het chassisnummer er nog in staan! (super origineel dus!) Het interieur is origineel, en alles verkeert in een erg goede staat. Het originele stuurwiel is bij de auto aanwezig.

De auto weet een ieder te verbazen met z'n fantastische rijeigenschappen, soepel schakelen, een fijne best pittige motor en een perfect gewichtsverdeling maken dit een échte rijdersauto! (misschien nog wel beter dan een 911)
De auto is top onderhouden in het is zo instappen en rijden! Top auto!

De auto komt met een Porsche geboortecertificaat, diverse boekjes en heel veel documentatie.

#HVLcampaign

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object