No. 85197363

No longer available
Morris - Minor | Traveller - 1970
Bidding closed
2 weeks ago

Morris - Minor | Traveller - 1970

Prachtige Morris Minor Traveller (Countryman) in de geliefde kleur Old English White met tartan rood interieur en prachtig essen-houten frame. Deze Morris Minor is door de vorige eigenaar in het verleden volledig gerestaureerd en zeer goed onderhouden (oudere restauratie) Hierbij is ook het volledige houtset vervangen voor nieuw essenhout, is de koets opnieuw gespoten en het gehele interieur vervangen voor nieuwe Tartan rode stoelen en twee comfortabele lederen voorstoelen met hoofdsteun en lendesteunen. Exterieur: Nette lak, zeer strak en in goede conditie! nette chromen bumperdelen, chromen koplampringen, originele rode pinline striping en originele minor badges. ~Het hout is nieuw en smetteloos! Dit essenhout is topkwaliteit en zeer netjes professioneel gemonteerd op de poly panelen (tegen roest) Verder staat de Morris op nieuwe banden (2022) en is al het hang en sluitwerk in goede conditie. De Morris is voorzien van een afneembare trekhaak tot 350kg) Interieur: Tartan rode bekleding is nieuw gemonteerd! de twee voorstoelen zijn zeer comfortabel door de lende en hoofdsteunen en bieden een veilige manier van reizen. de achterbank en losse delen zijn ook opnieuw voorzien van dit leder. Het tapijt is rood stof en ook de matten, achterbak bekleding en hemelbekleding zijn netjes. Het dashboard is gaaf en nog in de eerste lak. metertjes functioneren naar behoren. al het chroomwerk zoals deur hangers en slingers zijn goed en netjes. Techniek. Goed lopende 998cc motor met 48PK, origineel en in goede conditie met perfect schakelende 4 versnellingen handbak. de verlichting werkt naar behoren, knipperlichten, nood en pech verlichting zijn ook in goede werking. De ophanging, remmen en rubbers zijn allen in goede staat. Bodem: Originele bodem, in het verleden netjes hersteld! voorzien van zwarte anti steenslag laag en roest en schadevrij. Wilt u meer informatie of een uitgebreide proefrit maken? u bent van harte welkom! maak hiervoor een afspraak met Catawiki Inclusief: Onderhoudsbeurt Export papieren Nederlands kenteken Clubbladen Restauratie dvd De Morris Minor staat in Rogat, Nederland

No. 85197363

No longer available
Morris - Minor | Traveller - 1970

Morris - Minor | Traveller - 1970

Prachtige Morris Minor Traveller (Countryman) in de geliefde kleur Old English White met tartan rood interieur en prachtig essen-houten frame.

Deze Morris Minor is door de vorige eigenaar in het verleden volledig gerestaureerd en zeer goed onderhouden (oudere restauratie)
Hierbij is ook het volledige houtset vervangen voor nieuw essenhout, is de koets opnieuw gespoten en het gehele interieur vervangen voor nieuwe Tartan rode stoelen en twee comfortabele lederen voorstoelen met hoofdsteun en lendesteunen.

Exterieur:
Nette lak, zeer strak en in goede conditie! nette chromen bumperdelen, chromen koplampringen, originele rode pinline striping en originele minor badges.
~Het hout is nieuw en smetteloos! Dit essenhout is topkwaliteit en zeer netjes professioneel gemonteerd op de poly panelen (tegen roest)
Verder staat de Morris op nieuwe banden (2022) en is al het hang en sluitwerk in goede conditie.
De Morris is voorzien van een afneembare trekhaak tot 350kg)

Interieur:
Tartan rode bekleding is nieuw gemonteerd! de twee voorstoelen zijn zeer comfortabel door de lende en hoofdsteunen en bieden een veilige manier van reizen. de achterbank en losse delen zijn ook opnieuw voorzien van dit leder. Het tapijt is rood stof en ook de matten, achterbak bekleding en hemelbekleding zijn netjes.
Het dashboard is gaaf en nog in de eerste lak. metertjes functioneren naar behoren.
al het chroomwerk zoals deur hangers en slingers zijn goed en netjes.

Techniek.
Goed lopende 998cc motor met 48PK, origineel en in goede conditie met perfect schakelende 4 versnellingen handbak.
de verlichting werkt naar behoren, knipperlichten, nood en pech verlichting zijn ook in goede werking.
De ophanging, remmen en rubbers zijn allen in goede staat.

Bodem:
Originele bodem, in het verleden netjes hersteld! voorzien van zwarte anti steenslag laag en roest en schadevrij.

Wilt u meer informatie of een uitgebreide proefrit maken? u bent van harte welkom! maak hiervoor een afspraak met Catawiki

Inclusief:
Onderhoudsbeurt
Export papieren
Nederlands kenteken
Clubbladen
Restauratie dvd


De Morris Minor staat in Rogat, Nederland

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object