Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77538907

No longer available
Triumph - Spitfire 1500 - 1979
Bidding closed
12 weeks ago

Triumph - Spitfire 1500 - 1979

Triumph Spitfire 1500 van 1979. Unfinished project. Deze Spitfire is ooit aan begonnen maar door omstandigheden nooit afgemaakt. De foto’s spreken voor zichzelf. Sinds 1997 is deze Triumph al van de weg af. Het chassis is hard, de body is teruggeplaatst maar nooit meer vastgezet. De motor, motorcode FM, is los, en gaat keurig rond op de startmotor. De Spitfire is makkelijk rolbaar. Aan de carrosserie is al gelast, maar zeker niet professioneel. Het chassisnummer is onvindbaar, de typeplaatjes, origineel, en papieren zijn erbij, evenals 1 kentekenplaat. Voor zover ik kan beoordelen is de Triumph redelijk compleet. Een bekledingset in zwart is bij de auto. Evenals wat missende delen die niet gemonteerd zijn. De deuren zijn hard, de motorkap is eveneens in vrij harde staat. De hardtop is slecht. Het kapframe met oude softtop is ook aanwezig. Het is een compleet project, waar sommige onderdelen van zullen missen, en andere delen van een donorwagen komen. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Dit kan in Vlissingen, Nederland. Hier kan de Spitfire ook worden afgehaald. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. Eventuele exportpapieren kan ik voor u regelen tegen kostprijs. Voor transport kan ik u behulpzaam zijn met het vragen van offertes.

No. 77538907

No longer available
Triumph - Spitfire 1500 - 1979

Triumph - Spitfire 1500 - 1979

Triumph Spitfire 1500 van 1979. Unfinished project. Deze Spitfire is ooit aan begonnen maar door omstandigheden nooit afgemaakt. De foto’s spreken voor zichzelf. Sinds 1997 is deze Triumph al van de weg af.

Het chassis is hard, de body is teruggeplaatst maar nooit meer vastgezet. De motor, motorcode FM, is los, en gaat keurig rond op de startmotor. De Spitfire is makkelijk rolbaar.

Aan de carrosserie is al gelast, maar zeker niet professioneel. Het chassisnummer is onvindbaar, de typeplaatjes, origineel, en papieren zijn erbij, evenals 1 kentekenplaat.

Voor zover ik kan beoordelen is de Triumph redelijk compleet. Een bekledingset in zwart is bij de auto. Evenals wat missende delen die niet gemonteerd zijn. De deuren zijn hard, de motorkap is eveneens in vrij harde staat. De hardtop is slecht. Het kapframe met oude softtop is ook aanwezig.

Het is een compleet project, waar sommige onderdelen van zullen missen, en andere delen van een donorwagen komen.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Dit kan in Vlissingen, Nederland. Hier kan de Spitfire ook worden afgehaald. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Eventuele exportpapieren kan ik voor u regelen tegen kostprijs. Voor transport kan ik u behulpzaam zijn met het vragen van offertes.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object