Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77626665

No longer available
BMW - 635 CSI - 1982
Bidding closed
12 weeks ago

BMW - 635 CSI - 1982

De BMW 635CSI, de sharknose en misschien wel de mooiste Coupe of GT die ooit gebouwd is. Uitleggen waarom je een wil is niet nodig, ik zal zo goed mogelijk proberen uit te leggen waarom je deze wilt. Om te beginnen betreft het dus de 635CSI met een automatische versnellingsbak in een hele mooie kleurstelling, uit 1982. Zoals je kan zien is de auto toe aan restauratie, hij heeft een lange tijd stil gestaan wat maakt dat hij groot onderhoud nodig heeft. De aandrijflijn werkt, de motor loopt en de automaat + koppelomvormer doen gewoon hun ding zoals het hoort. De motor heeft wel behoefte aan onderhoud. Het interieur is grotendeels compleet en zal na een goede schoonmaakbeurt er al een stuk beter uit zien. Zo hier en daar missen wat kleine dingen. De carrosserie is eens overgespoten, op het eerste gezicht zie je dit niet maar onder bepaalde hoeken zie je dat hij bij gespoten is. Verder is het plaatwerk vrij gaaf op een klein plekje of roestblaasje hier en daar na. Ook de bodem is verassend goed! De kofferbak vleugel is er niet bij. De auto heeft Japanse papieren. Verder is het een erg gave basis voor een tof project.

No. 77626665

No longer available
BMW - 635 CSI - 1982

BMW - 635 CSI - 1982

De BMW 635CSI, de sharknose en misschien wel de mooiste Coupe of GT die ooit gebouwd is. Uitleggen waarom je een wil is niet nodig, ik zal zo goed mogelijk proberen uit te leggen waarom je deze wilt.

Om te beginnen betreft het dus de 635CSI met een automatische versnellingsbak in een hele mooie kleurstelling, uit 1982.
Zoals je kan zien is de auto toe aan restauratie, hij heeft een lange tijd stil gestaan wat maakt dat hij groot onderhoud nodig heeft.
De aandrijflijn werkt, de motor loopt en de automaat + koppelomvormer doen gewoon hun ding zoals het hoort. De motor heeft wel behoefte aan onderhoud.

Het interieur is grotendeels compleet en zal na een goede schoonmaakbeurt er al een stuk beter uit zien. Zo hier en daar missen wat kleine dingen.
De carrosserie is eens overgespoten, op het eerste gezicht zie je dit niet maar onder bepaalde hoeken zie je dat hij bij gespoten is. Verder is het plaatwerk vrij gaaf op een klein plekje of roestblaasje hier en daar na. Ook de bodem is verassend goed! De kofferbak vleugel is er niet bij.

De auto heeft Japanse papieren. Verder is het een erg gave basis voor een tof project.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object