No. 80130701

No longer available
Citroën - Traction Avant 11BL - 1937
Bidding closed
7 weeks ago

Citroën - Traction Avant 11BL - 1937

Een zeer nette, gerestaureerde Citroën Traction Avant 11BL uit 1937. De auto beschikt over veel historie en de motor is in 2018 volledig gereviseerd, facturen hiervan zijn aanwezig. Bouwjaar: 1937. Keuring of apk : Geen APK keuringsplicht in Nederland. Papieren: Nederlands kenteken, Klassiek. Transmissie: Handgeschakeld. Motor: 1.911cc, 4-cilinder, 46 pk. Brandstof: Benzine. Kleur: Groen/Zwart. Kilometerstand: 68.599 km (Afgelezen). Staat van onderhoud: Auto is zeer goed onderhouden, Technisch is de auto in een goede staat! De auto is altijd netjes onderhouden en rijdt zoals het hoort, remt, schakelt en stuurt goed. Veel facturen van het onderhoud zijn aanwezig, evenals het werkplaatshandboek en het originele instructieboekje uit 1937, uniek. Staat van lakwerk : Het lakwerk is in een goede conditie, is tijdens de restauratie nieuw aangebracht. Het lakwerk is nu enkele jaren oud en ziet er voor zijn leeftijd keurig uit, heeft weinig tot geen gebruikssporen. Staat van interieur: Het interieur is in goede conditie, volledig origineel. Uitgevoerd in het grijs stof. Het interieur is goed onderhouden en verkeert voor zijn leeftijd in een goede staat. Ook het interieur is volledig aangepakt tijdens de restauratie, zo zijn veel originele onderdelen gereinigd en gereviseerd wat zorgt voor een zeer mooie uitstraling. Kortom een mooie, goed onderhouden en goed rijdende Citroën Traction Avant 11BL uit 1937 die is toegelaten in Nederland. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht

No. 80130701

No longer available
Citroën - Traction Avant 11BL - 1937

Citroën - Traction Avant 11BL - 1937

Een zeer nette, gerestaureerde Citroën Traction Avant 11BL uit 1937. De auto beschikt over veel historie en de motor is in 2018 volledig gereviseerd, facturen hiervan zijn aanwezig.

Bouwjaar: 1937.
Keuring of apk : Geen APK keuringsplicht in Nederland.
Papieren: Nederlands kenteken, Klassiek.
Transmissie: Handgeschakeld.
Motor: 1.911cc, 4-cilinder, 46 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Groen/Zwart.
Kilometerstand: 68.599 km (Afgelezen).

Staat van onderhoud:
Auto is zeer goed onderhouden, Technisch is de auto in een goede staat! De auto is altijd netjes onderhouden en rijdt zoals het hoort, remt, schakelt en stuurt goed. Veel facturen van het onderhoud zijn aanwezig, evenals het werkplaatshandboek en het originele instructieboekje uit 1937, uniek.

Staat van lakwerk :
Het lakwerk is in een goede conditie, is tijdens de restauratie nieuw aangebracht. Het lakwerk is nu enkele jaren oud en ziet er voor zijn leeftijd keurig uit, heeft weinig tot geen gebruikssporen.

Staat van interieur:
Het interieur is in goede conditie, volledig origineel. Uitgevoerd in het grijs stof. Het interieur is goed onderhouden en verkeert voor zijn leeftijd in een goede staat. Ook het interieur is volledig aangepakt tijdens de restauratie, zo zijn veel originele onderdelen gereinigd en gereviseerd wat zorgt voor een zeer mooie uitstraling.

Kortom een mooie, goed onderhouden en goed rijdende Citroën Traction Avant 11BL uit 1937 die is toegelaten in Nederland.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object