No. 84377523

No longer available
Porsche - 914 EV Electro Vehicle - 1976
Bidding closed
1 week ago

Porsche - 914 EV Electro Vehicle - 1976

Zeldzaam is het zeker, een elektrische Porsche zoals deze 914 die recent uit Californie is geïmporteerd. Het betreft een professionele ombouw waarvan veel literatuur aanwezig is en de basis is een gave en roestvrije Californische 914. Een sterke elektromotor is gekoppeld aan de originele versnellingsbak en daarmee rijdt deze targa uitstekend. Rondom schijfremmen zorgen voor een uitstekende vertraging. De auto rijdt prima maar het is geen racemonster, de actieradius zal ook niet extreem groot zijn. De inschatting is een 100-120 km maar dat hangt ook van de omstandigheden af. Hier kunnen dus geen rechten aan ontleend worden. Voorzien van een hagelnieuw accupakket dat net is ingebouwd. Heeft dus nog garantie. Op de Amerikaanse papieren staat de auto als EV geregistreerd dus dat is het strenge Californie al officieel op het kenteken vermeld en als zodanig gekeurd. Het open dakje is uitneembaar, het zwarte interieur is heel netjes en de auto is beslist roestvrij. Een "groene" Porsche 914 in een frisse rode kleur voor een scherpe prijs waar je het zelf niet voor kunt doen! We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen. En ook een druppel olie die lekt is niet ongewoon. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

No. 84377523

No longer available
Porsche - 914 EV Electro Vehicle - 1976

Porsche - 914 EV Electro Vehicle - 1976

Zeldzaam is het zeker, een elektrische Porsche zoals deze 914 die recent uit Californie is geïmporteerd.

Het betreft een professionele ombouw waarvan veel literatuur aanwezig is en de basis is een gave en roestvrije Californische 914. Een sterke elektromotor is gekoppeld aan de originele versnellingsbak en daarmee rijdt deze targa uitstekend. Rondom schijfremmen zorgen voor een uitstekende vertraging.

De auto rijdt prima maar het is geen racemonster, de actieradius zal ook niet extreem groot zijn.

De inschatting is een 100-120 km maar dat hangt ook van de omstandigheden af.
Hier kunnen dus geen rechten aan ontleend worden.

Voorzien van een hagelnieuw accupakket dat net is ingebouwd. Heeft dus nog garantie.

Op de Amerikaanse papieren staat de auto als EV geregistreerd dus dat is het strenge Californie al officieel op het kenteken vermeld en als zodanig gekeurd.
Het open dakje is uitneembaar, het zwarte interieur is heel netjes en de auto is beslist roestvrij.

Een "groene" Porsche 914 in een frisse rode kleur voor een scherpe prijs waar je het zelf niet voor kunt doen!

We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen. En ook een druppel olie die lekt is niet ongewoon.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object