No. 83310783

Sold
MG - C GT - NO RESERVE - 1968
Final bid
€ 18,000
3 weeks ago

MG - C GT - NO RESERVE - 1968

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Dit betreft een oudere restauratie, voorzien van Branz rally computer en knock-off Minator wielen. Dit maakt het een zeer geschikte wagen voor rally’s en diverse toertochten. Het exterieur staat er keurig bij. De lak oogt fris en het chroomwerk tezamen met het glaswerk zijn zeer representatief te noemen. Dit geldt ook voor het interieur. De stoelen zijn opnieuw bekleed en het leer is fraai. De tapijten zijn in goede staat en het geheel oogt verzorgd. De auto rijdt goed. De zescilindermotor reageert goed op het gaspedaal, heeft een rustige loop en trekt lekker pittig op en is daarnaast voorzien van overdrive. Heeft een rvs-uitaatsysteem.

No. 83310783

Sold
MG - C GT - NO RESERVE - 1968

MG - C GT - NO RESERVE - 1968

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***


Dit betreft een oudere restauratie, voorzien van Branz rally computer en knock-off Minator wielen. Dit maakt het een zeer geschikte wagen voor rally’s en diverse toertochten.

Het exterieur staat er keurig bij. De lak oogt fris en het chroomwerk tezamen met het glaswerk zijn zeer representatief te noemen. Dit geldt ook voor het interieur. De stoelen zijn opnieuw bekleed en het leer is fraai. De tapijten zijn in goede staat en het geheel oogt verzorgd.

De auto rijdt goed. De zescilindermotor reageert goed op het gaspedaal, heeft een rustige loop en trekt lekker pittig op en is daarnaast voorzien van overdrive. Heeft een rvs-uitaatsysteem.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object